Drammen slo serietoeren – Nærbø rotet bort poeng – ØIF Arendal

Drammen slo serietoeren – Nærbø rotet bort poeng

I onsdagens serierunde var det knyttet mest spenning til oppgjøret mellom Drammen og Runar Sandefjord.

Kristian Kjelling og Drammen rotet nesten bort en seksmålsledelse to ganger hjemme mot Runar i kveldens serierunde.

Den spenningen levde i beste velgående i Drammenshallen onsdag kveld. Vertene ledet 12-6 etter tjue minutters spill, men blant annet tre strake mål av Kasper Haugen Furu sørget for at Runar spiste seg sakte, men sikkert inn i kampen. Til pause sto det 15-13 til vertene. Etter halvspilt andreomgang hadde vertene på ny opparbeidet seg en seksmålsledelse (23-17), men Runar var ikke ferdig med å skape spenning og minuttet før slutt sørget veteran Kennie Boysen for redusering til 29-28. Samme Boysen fikk en siste sjanse, men han lyktes ikke med å score. Dermed vant Drammen rundens jojo-kamp med 29-28.
Runars Sander Myklebust satt inn syv mål for Leif Gautestads menn, mens Drammens Viktor P. Norberg satt inn seks for vertskapet. Dermed byttet Drammen og Runar Sandefjord plass på tabellen etter kveldens serierunde. Drammen ligger nå på 2.plass bak Kolstad.

I Nye Loen tok Bækkelaget initiativet og ledet 5-2 etter seks minutters spill, men vertene – som har slitt med å ta nok poeng i sesonginnledningen – snudde og ledet 9-7 midtveis i første omgang. Lagene fulgte hverandre tett, men Oslo-laget gikk til pause med ledelse 17-15. Etter hvilen snudde Nærbø kampen for andre gang og ledet 32-30 halvannet minutt før slutt. Gjestenes Ulrik B. Eriksson og Jens Plougstrup (toppscorer med ti mål) reduserte og utlignet til 32-32 og poengdeling på Jæren.
Tord Haugseng satt inn ni mål for Nærbø i kveldens kamp.

ØIF Arendal vant 33-30 hjemme mot Sandnes. Les kampreferat her.

Sjekk tabellen etter kveldens runde i Rema 1000-ligaen her.