BØRM: – Jeg får høy puls når dommerlinja er så varierende – ØIF Arendal

BØRM: – Jeg får høy puls når dommerlinja er så varierende

Frederik G. Børm fikk pulsen opp ved flere anledninger i sliteseieren mot Sandnes i kveld.

Frederik G. Børm var synlig frustrert flere ganger mot Sandnes. Her i samtale med delegat Kenneth Abrahamsen

– Jeg får høy puls når dommerlinja er så varierende som den var idag, men dommerne er ikke årsaken til at vi sliter med å få kontroll på denne kampen. Vi spiller ingen god kamp og må først og fremst se på hva vi selv gjør, men vi vinner, fastslår Frederik G. Børm etter kveldens 33-30 seier mot Sandnes i Rema 1000-ligaen.
Selv om Sandnes leverte en heroisk innsats og ØIF Arendal lenge spilte under pari, var det en rekke dommeravgjørelser som skapte frustrasjoner for flere enn Børm i kveldens oppgjør.

Slet lenge
For ØIF Arendal slet lenge mot et hardtkjempende Sandnes-lag og først etter 46 minutter festet ØIF Arendal et reelt grep på oppgjøret. Kveldens dommerduo fikk også mye tyn fra begge lagene gjennom kampen. En av dem som ga flere klare beskjeder gjennom kampen var nettopp Børm. Om det var Børms tordentaler som ble utslagsgivende i kveldens arbeidsseier, er neppe hele sannheten bak kvelden som endte lykkelig og med to nye poeng i kofferten.
– Vi snur kampen og det er det viktigste, men vi har mye å arbeide med både defensivt og offensivt. Sandnes ga oss god kamp, men vi snudde kampen og det skal vi ta med videre, sier Børm til oifarendal.no etter kampslutt.

Isbad
Etter kampen ventet et helt nødvendig isbad og massasje for ØIF Arendals forsvarsgeneral.
– Det er meg som begynner å bli gammel her. Som eldstemann kan jeg faktisk si det her, gliser Børm.
For det blir lite med hvile på verken han eller resten av spillerne mellom slagene om dagen. Derfor er restitusjon, massasje og skadeforebyggende trening særdeles viktig for å holde kroppen kampklar. Etter kampen bar det rett til helsehuset S5 og behandling hos fysio Ron Astrup. Allerede fredag går flyet til Tsjekkia og returoppgjøret mot HC Robe Zubri i EHF European Cup lørdag. ØIF Arendal vant hele 34-20 på hjemmebane lørdag og er storfavoritter til å gå videre.
– Vi skal gjøre jobben der nede, avslutter Frederik G. Børm som scoret fem mål i onsdagens oppgjør mot Sandnes som endte med 33-30 seier.

ØIF Arendal klatret forbi Elverum og inntok 4.plassen på tabellen med ni poeng etter onsdagens serierunde.