Unggutta snudde kampen og vant – ØIF Arendal

Unggutta snudde kampen og vant

Øyestads unggutter i 2.divisjon snudde søndagens kamp hjemme mot Sandefjord 2 i Nedeneshallen.

Marius Trøan Nilsen viste seg seg som en kaptein verdig da kampen mot Sandefjord 2 ble snudd mot slutten av første omgang. Foto. Stenseth

Anført av kaptein Marius Trøan Nilsen og målvakt Thomas Sandberget snudde Øyestad kampen. Gjestene fra hvalfangerbyen ledet 12-9 etter drøye 20 minutters spill, men fire minutter senere hadde nevnte Nilsen vist seg frem i Nedeneshallen da han sto bak tre av Øyestads fire neste mål og ledelse 14-12.

Den ledelsen ga unguttene aldri fra seg og styrte kampen inn mot en solid 29-25 seier. Trøan Nilsen scoret 11 mål i oppgjøret.

Øyestad-guttene spiller borte mot Herkules 13.mai og avslutter sesongen borte mot nedrykksklare Kragerø 28.mai. Øyestad ligger poenget foran nettopp Herkules, men Kenny Ekmans gutter har to kamper til gode på Øyestad.

PS: ROS topper tabellen og kun teori fratar dem muligheten fra å spille om opprykk til 1.divisjon. Vålerenga ligger fire poeng bak når to kamper gjenstår.