SVERMEN-KARI: – Jeg har alltid troa på ØIF-gutta – ØIF Arendal
Kari Sunde, som vanlig engasjert. Bildet er tatt under storkampen mot Nantes høsten 2019.

SVERMEN-KARI: – Jeg har alltid troa på ØIF-gutta

Kari Sunde var ikke vond å be da nettredaksjonen utfordret henne til å komme med tabelltips før Rema 1000 kastes i gang tirsdag og onsdag til uka. Hun serverer et friskt tips, men hva er ditt tabelltips?

Kari Sunde, som vanlig engasjert. Bildet er tatt under storkampen mot Nantes høsten 2019.

Karis tabelltips finner du nederst i artikkelen.

– Endelig ny sesong! Jeg gleder meg helt vilt til alvoret starter! Det er alltid spennende med seriestart. Det er kommet opp nye lag, «gamle» lag har mistet noen spillere og fått inn nye. Jeg blir ikke overrasket om vi får uventede resultater allerede i første serierunde, sier Kari Sunde.
Selv om de fleste eksperter tipper Elverum som seriemester, er ikke Sunde like sikker.

– Som alltid har jeg troa på våre gutter i rødt og svart. Vi har et godt lag, som på sitt beste kan slå samtlige lag i ligaen. Det gjenstår bare å si at jeg gleder meg vanvittig til serien kastes i gang, sier Sunde.
Vår engasjerte supporter har brukt noen kvelder til å fundere, tenke og ikke minst konkludere. Her er hennes friske tabelltips:


1. ØIF Arendal
2. Elverum
3. Runar Sandefjord
4. Drammen
5. Nærbø
6. Haslum
7. Kolstad
8. Halden Topphåndball
9. Bergen Håndball
10. Kristiansand Topphåndball
11. Bækkelaget
12. Sandefjord
13. Fjellhammer
14. Nøtterøy

ØIF Arendal åpner som kjent årets seriespill hjemme mot Kristiansand i «Slaget om Sørlandet» neste onsdag, mens Drammen og Elverum gjør opp seg i mellom dagen før. ØIF Arendal spiller for øvrig første kvalifiseringskamp i 2.runde til EHF European League søndag mot Gornik Zabrze.