Hør hva spillerne sier om NM-semifinale trekningen! – ØIF Arendal

Hør hva spillerne sier om NM-semifinale trekningen!

I spillergruppen til ØIF Arendal er det stor enighet i at Nærbø borte blir en svært vanskelig kamp, men også at det til syvende og sist kanskje var det beste vi kunne trekke.

ØIF Arendal spillere er enig om at den kommende NM-Semifinalen mot Nærbø blir vanskelig. Men det er også stor enighet at ting at jærbuene kanskje var den enkleste motstanden på papiret.

– De er på papiret kanskje enkleste motstanden, men vi vet at det er et godt lag. Det er et ungt lag som har høyt toppnivå og som det aldri er lett å møte. og da spesielt ikke borte i Nærbø. Vi håpte på Drammen på hjemmebane, men allikevel synes jeg at vi har god mulighet til å komme oss til cupfinalen, sier visekaptein Josip Vidovic.

Det er første gangen Nærbø er i NM-semifinale. Tror du dette med rutine kan ha en betydning her?

– Tja, nei.. Det vet jeg ikke helt. Som de sier cup er cup, det skal kun spilles en kamp som lever sitt eget liv og alt kan skje.

LES OGSÅ: – Det blir en steintøff kamp!

Mario Matic, Hermann Gjekstad og Richard Lindström er samlet sammen når trekningen finner sted. De sa etter trekningen at det var det nest beste vi for ØIF Arendal sin del.

– Nærbø er et godt lag. Vi skal huske at de kan vinne hjemme mot hvem som helst. Det skal bli tøft, men om vi er påskrudd og der vi skal være så… ja, så krysser vi fingrene for cupfinale.

Flere av spillerne har flere ganger snakket om drømmen om å spille cupfinale og at et gull der henger høyt oppe, men at først må vi tenke og fokusere på semifinalen.

ØIF Arendal kaptein er i likhet med resten av gutta også fornøyd med trekningen og sier at Nærbø borte er et greit utgangspunkt for videre avansement i norgesmesterskapet, men advarer samtidig med (i likhet med resten) at det blir en tøff kamp på Vestlandet og at vi må ta en kamp om gangen.