Dette laget håper ØIF Arendal å trekke i NM-semifinalen! – ØIF Arendal

Dette laget håper ØIF Arendal å trekke i NM-semifinalen!

I går vant ØIF Arendal NM-kvartfinalen mot Kolstad. Nå er det kun 1 kamp igjen som må vinnes før vi kan kalle oss Norgesmester finalister. Nå røper Marinko Kurtovic hva slags lag han ønsker seg å møte i «semien».

Klokken 17:00 i ettermiddag får vi vite hvem ØIF Arendal trekker til semifinale spill. Lagene vi kan møte er Nærbø (Borte), Drammen (Hjemme) og Elverum (Borte). Nå forteller ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic hvem han håper vi trekker…

– Vi håper på å trekke Drammen. De har vi alt slått og er også det eneste laget vi kan få på hjemmebane.

Årsaken til at Drammen er det eneste laget vi kan få på hjemmebane er enkel. ØIF Arendal møtte Falk Horten (borte) i første oppgjør mens Drammen kun har hatt hjemmekamper i NM til nå. Derfor vil ØIF Arendal få hjemmebane.

– Vi vil helst spille hjemme. Selv om det nå ikke er så mange publikum tilstede så har vi nok en liten fordel på hjemmebane. Da først og fremst fordi vi får en bedre inngang til kampen enn om vi var på reis.

Han legger til…

– I tillegg så vet vi at vi har hele Arendal i ryggen. Så det hjelper veldig. Men det blir langt i fra enkelt. Uansett hvem vi trekker i semifinalen så blir det veldig utfordrende.

Dette er de 4 lagene som er igjen i årets NM. Hvem håper du vi møter?

Også målvakt Kristijan Jurisic ytret at han ønsket helst å møte Drammen like etter gårsdagen oppgjør mot Kolstad.

Trekningen finner sted klokken 17:00 og ØIF Arendal vil fortløpende etter trekningen komme tilbake med hvordan semifinalene blir.