Supporterbloggen – Det er 2 poeng som gjelder! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Det er 2 poeng som gjelder!

Sparebanken Sør Amfi gjøres i dag klar for en ny hjemmekamp. Om få timer står ØIF Arendal og Haslum på hver sin banehalvdel klare for å kjempe om 2 poeng.

I forrige sesong tapte ØIF Arendal begge kampene i seriespillet. I år har begge lagene mål om å kjempe om medalje. Forrige runde berget vi 1 poeng borte mot Bækkelaget, Haslum tapte stygt (10 mål) borte mot Fyllingen. Det vil være 2 sultne lag som entrer banen i kveld.

LES OGSÅ: – Det blir en fysisk prøve

Av alle kamper vi har spilt mot Haslum er det 2 kamper som skiller seg ut, semifinalene i sluttspillet 2013. Hvem kan glemme sluttsekundene i ordinær tid på hjemmebane hvor ØIF Arendal ligger under med 1 mål? Hvor David Svenningsen skyter fra 10-12 meter, utligner og skaffer ekstraomganger. ØIF Arendal vant tilslutt 33-30. Returoppgjøret endte 31-33 i ØIF Arendal sin favør og for første gang var vi klare for sluttspillfinale. Siden har det vært mange oppgjør mot Haslum, både triumfer og nedelag. Heldigvis oppleves alt sammen med Svermen. Hver eneste seier blir sterkere og hvert eneste nederlag er lettere å takle når man er sammen med håndballvenner!

Etter å ha sett en kamp på TV er jeg veldig klar for en kamp i Sparebanken Sør Amfi igjen. Jeg gleder meg til å ta på drakta, entre hallen, tromme, juble og heie og jeg gleder meg til å gjøre alt jeg kan for å hjelpe guttene til en ny seier og 2 poeng. GOD KAMP!