Se hvem som gjør comeback i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Se hvem som gjør comeback i ØIF Arendal!

Det er duket for et svært populært «comeback» i ØIF Arendal i morgen onsdag! Tidlig i morgen. Mellom kl. 07.00 og kl. 08.00. Og ønsker du å se hvilken «comeback»-stjerne som er på gang? Da må du tidlig opp i morgen tidlig!

Ja, eller så kan du selvsagt lese videre i dette stykket…

For som mange kanskje husker så startet Marinko Kurtović, i ren sympati med omgivelsene i klubben, det som etterhvert fikk navnet «fatcamp». Og selv om mange som deltar i Marinkos morgengymnastikk, langt fra kler det fengene navnet – «fatcamp» – har det etterhvert blitt mange som har kastet seg på.

De som kjenner Marinko vet at han har et godt hjerte for omgivelsene. Og sikre kilder forteller at Marinko var redd for enkeltes helse og derfor satte i gang det som først var et frivillig treningsopplegg to ganger i uken. Og som etterhvert ble obligatorisk.

Nå har det vært sommerpause. Og i perioden hvor Marinko var syk, var det Hermann Vildalen og Josip Vidović som var stedfortredere.

Nå er det en annen ØIF Arendal-profil. Eller en tidligere sådan som gjør comback.

Det er selveste Grane-trener Luka Panza. Han var ikke sen om å si ja til å stille opp for «gamleklubben» og for sin tidligere trenerkollega.

Så i morgen starter altså bikinisesongen for både ansatte i ØIF Arendal, dugnadsmedarbeidere, tillitsvalgte og sponsorer. Altså bikinisesongen 2025!

Vel møtt til nye også. Kl. 07.00 utenfor inngangen til Sør Amfi mot beachbanene og skøytebanen!

Det blir alt annet enn godteri Luka Panza har å by «fatcamp» onsdag kl 07.00