Niklas Moltke gjør suksess i Skjern! – ØIF Arendal

Niklas Moltke gjør suksess i Skjern!

Forrige sesong debuterte den tidligere ØIF Arendal-rekrutten Niklas Moltke for den danske toppklubben Skjern, hvor også Barte Myrhol spiller. Nå har han nettopp fått beskjed om at han er endel av den permanente troppen i sesongen som kommer!

– Jeg er utrolig glad for å bli endel av den faste ligatroppen. Treningene foregår på et meget høy nivå, hvor jeg har masse å lære av samtlige spillere, forteller han til nettsidene til den danske klubben.

LES HELE SAKEN HER: – Ung nordmand trives i truppen

Det var foran sesongen 2019/20 at Niklas reiste til Danmark for å gå på skole og satse håndball.

– Det er spennende og kult å trene med noen av de beste i ligaen. Jeg føler at mitt eget nivå blir bedre når jeg spiller med andre som er bedre enn meg selv.

Skryt av sjefstreneren
Claus Hansen er sjefstrener i Skjern og han roser både holdningen og innstillingen til Tvedestrand-gutten.

– Niklas ville gjerne til Skjern Håndbold og bo fast på akademiet. Og han har fra dag en vært meget fokusert på å utvikle sitt håndballtalent gjennom hardt arbeid, ydmykhet og god energi på samtlige treninger. Det gir resultater og spesielt har han utviklet seg på den fysiske delen ved at han har lagt på seg endel muskler, skryter Hansen.

Sjefstreneren har hatt Niklas i trening siden januar og Niklas har gjort seg godt bemerket.

– Han har trent fast i noen måneder hvor han har utviklet seg flott. Niklas har vendt seg til å trene med noen som er bedre enn han selv. Han har et fantastisk pågangsmot. Han har utviklet sitt forsvarsspill og hans omgang med ballen er blitt bedre. Så vi er meget positive, avslutter Claus Hansen.

Bilder og tekst lånt av Kristian Bro og Skjern Håndbold