ØIF Arendal varsler om gode sponsor nyheter! – ØIF Arendal

ØIF Arendal varsler om gode sponsor nyheter!

ØIF Arendal vil i løpet av uken som kommer presentere to svært viktige signeringer. Det er sponsorer som har varslet videre engasjement i en størrelsesorden som er med på å sikre elitesatsningen i trå med målsettingen – nemlig å bli blant de beste klubbene i Norden!

ØIF Arendal kommer i løpet av kommende uke til å annonsere noen svært viktige forretningsavtaler som vil være med på å sikre den videre elitesatsningen etter den 5-års planen som eksiterer.

– Vi er enige om rammene i avalene, men papirarbeidet er ikke helt på plass. Så snart dette er gjort, vil vi annonsere hva som har kommet på plass.

Det forteller daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Det er fremdeles slik at det er summen av alle sponsoravtalene og antallet sponsorer som gjør helheten. Med de signeringene vi snart kan offentliggjøre utgjør ryggraden i dette nettverket av forretningsdrivende som bruker ØIF Arendal som markeds- og salgskanal.

ØIF Arendal har mer enn doblet sponsorbudsjettet på noen få år. Og antall sponsorer har gått fra 47 til nærmere 100.

– Vi er og har vært svært heldige. Og selv om det på ingen måte er slik at salg av samarbeidsavtaler går av seg selv, så har vi hatt en eventyrlig utvikling. Det må vi også ha skal vi klare de løftene klubben trenger innenfor alle driftsområder, slik at vi blir en fremtidig Champions League-klubb. En som holder Champions League-nivå både på og utenfor banen.