Sondre: – «Rytmen» er tilbake i laget! – ØIF Arendal

Sondre: – «Rytmen» er tilbake i laget!

Han har ikke sett på tabellen. Bare konsentrert seg om «jobben» som skal gjøres. Han rapporterer om god kampdagsfølelse og et lag han synes er i ferd med å få «sving på ting». ØIF Arendals æresmedlem og bunnsolide høyreback gleder seg til kveldens kamp mot Halden!

Halden har virkelig vist muskler i flere av sesongens kamper. De er allerede klare for NM-semifinale mot Elverum. Og Halden kommer helt sikkert til Arendal med ambisjoner om å hente poeng, sikkert begge to.

Sånn liker vi å se Sondre Paulsen

ØIF Arendal-nestor Sondre Paulsen tror man vil få se en annen versjon av hjemmelaget enn seriespillet så langt har gitt bud om. Og kjenner på «gofølelsen» tidlig på kampdag.

– Dagsfølelsen er veldig god. Jeg synes vi begynner å få «sving på ting». Noe ikke minst Europacupkampene har gitt bud om, forklarer han.

– Vi møter ett Halden som også har svingt i prestasjonene. Et Halden som er et veldig bra lag, som virker til å være i god form og har levert gode resultater i det siste.

Kampsponsorer

Sondre mener at Europacup-pausen har gjort ØIF Arendal spesielt godt.

– Vi har to gode Eurpacupkamper bak oss. Og vi begynner å få rytmen tilbake i spillet vårt. Vi føler virkelig at vi har fått til noe med islendingene. Og selv om det er vanskelig å vite helt hvordan vi ligger an, så føler jeg at «trenden» i laget er veldig positiv. Det er ikke bare det at vi gikk videre i E-cup. Vi hadde i lange perioder veldig gode prestasjoner.

Han tror også at den lange reisen til Island kom på et helt optimalt tidspunkt for ØIF Arendal.

Saken fortsetter under annonsen

Har du meldt deg på tematrening?

– Vi hadde en skikkelig lang tur sammen til Island. Var der oppe fra fredag til mandag. Sånt bygger opp gode relasjoner og det kom virkelig på et godt tidspunkt for oss. Det å møte en motstander vi ikke kjente og ikke kjente styrkeforholdet til, ga oss en annen inngang til dobbeltoppgjøret. Vi fikk spilt på oss litt selvtillit igjen. Og det gjorde spesielt godt.

Tror ikke det er så mye som skal til for at ting snur også i serien.

– Har du ikke vært endel av et idrettslag, tror jeg du vil bli overrasket på hvor lite det skal til før ting vender den ene eller den andre veien. Det er veldig små ting som skal justeres. Overraskende små ting faktisk. Det handler mye om selvtillit og trygghet.

Sondre roser også målvaktene og samspillet med forsvaret fra E-cup kampene og tror tryggheten i samspillet er tilbake.

– Andrè (Bergsholm Kristensen, red. anm) stengte buret i begge kampene. Og både målvakter og forsvar var til å kjenne igjen fra det prestasjonsnivået vi er vant til. Det har skapt en trygghet mellom målvakt og forsvar som vi nok ikke har kjent like godt på i de første kampene her hjemme. Og som vi kan ta med oss inn i de neste kampene. Det vil gjøre oss godt.

Tøffe tak

Den venstrehendte omskolerte høyrebacken håper at publikum finner veien til Sparebanken Sør Amfi til kampstart kl. 18.00 i kveld.

– Ta med familie og venner på en god formiddagstur. Så rekker man en god familiemiddag også før det er håndball i Sparebanken Sør Amfi. Håper vi ser så mange som mulig. Det er godt med et solid hjemmepublikum i ryggen!

Skarpnes sponser ØIF Arendal