– Tro ikke at jobben er gjort! – ØIF Arendal

– Tro ikke at jobben er gjort!

Det er fantastisk å ha et utgangspunkt hvor vi har vunnet med 5-mål på bortebane i Europacupen. Men jobben er på ingen måte gjort. Det har historien nok av eksempler på.

I 50 minutter av bortekampen var ØIF Arendal til å kjenne igjen fra tidligere og fra det vi så i sommeroppkjøringen til årets sesong. I 50 minutter syntes det på gutta at de holdt på med det beste de vet om.

Og det er disse fantastiske minuttene vi håper å se i Sparebanken Sør Amfi på lørdag kl. 17.00 i Sparebanken Sør Amfi. Da har våre venner fra Island absolutt ingen sjanse!

Gutta har visst oss og ikke minst seg selv at det er ikke langt til storspill og flotte prestasjoner både kollektivt og individuelt.

Kampsponsorer

Ingen med hjertet godt plantet i Arendal og ØIF Arendals svarte og røde hjerte er i tvil om at innledningen på årets sesong, på ingen måte kommer til å være slik det vil se ut når status skal gjøres opp for sesongen 2019/20.

Og selv om terreng er tapt i seriespill og NM-finalen ikke lengre er innen rekkevidde, er det fremdeles mulig å gjøre inneværende sesong til klubbens beste.

Seier i sluttspill vil trumfe alt. Gruppespill i Europacupen det samme. Det er to konkurranser hvor vi har alt å bevise og hvor vi alle muligheter ligger åpne.

Faktum er at et gruppespill i EHF-cupen vil være en prestasjon som er svært få norske lag forunt. Så langt vi har oversikt over er det kanskje bare to norske lag som har klart bragden tidligere?

Og nettopp derfor er konkurransen ekstra motiverende for både spillere, trenere og alle som er glad i ØIF Arendal. Og dersom klubben skulle få mulighet til å spille internasjonale kamper på utrolig høyt nivå gjennom våren, vil det være å «sprenge» nye grenser for ØIF Arendal.

Ganske tøft utgangspunkt fra der vi står i dag, ja. Men allikevel forteller det at veldig mye morsom håndball fremdeles er godt innenfor rekkevidde. Det gjelder bare å gjøre den berømmelige «snujobben» raskest mulig. Den gutta startet så godt i 50 minutter på Island!

Skarpnes sponser ØIF Arendal