Fantastiske skadenyheter! – ØIF Arendal

Fantastiske skadenyheter!

Endelig er det gode nyheter når det kommer til skader. Andrè Lindboe er snart på banen igjen!

Tirsdag var det full test av Andrè Lindboe. Og både spilleren selv og medisinsk ansvarlig i ØIF Arendal, kiropraktor Nicolay Høst, var strålende fornøyde.

– Dette var faktisk veldig bra. Full bevegelighet i kneet så Andrè er ikke langt unna å kunne delta for fullt, forklarer Nicolay.

Det kommer ikke overraskende på hovedpersonen selv.

– Dette har jeg følt at var innen rekkevidde. Og det er enormt lettende. Ingenting er så frustrerende som å sitte på sidelinjen og ikke kunne delta når laget virkelig trenger alles bidrag, kommer det fra en lykkelig og lettet Andrè.

Andrè har ikke fått anledning til å trene mye håndball. Så nå blir det en periode for å bli dus med både ball, lagkamerater og spill. Derfor er han ikke aktuell til den første Europacup-kampen. Men kanskje Marinko vil ha Andrès tjenester til returkampen i Sparebanken Sør Amfi lørdag 12. oktober.