Se ØIF Arendal med håndballstudio! – ØIF Arendal
Roger Meyer og Andre Jørgensen Hofstøl Foto: May Elin Aunli

Se ØIF Arendal med håndballstudio!

ØIF Arendal forsetter suksessen!

Får du ikke mulighet til å dra i hallen nå til Lørdag kl 16:30 da ØIF Arendal møter Nøtterøy? Vårt suksessrike TV studio starter sending lørdag kl 15.30. Studiovert Roger Meyer får besøk av bla Gyrid Beck, Marinko Kurtovic, Torbjørn Klingvall og vår håndballekspert Andre Jørgensen Hofstøl. Så på Lørdag fra kl 15:30 så kan du se diverse intervjuer og annet gøy HER.  Håndballstudio har vært en del av en større mediesatsing  fra ØIF Arendal hvor vi har vært så heldig å fått med Media og kommunikasjon fra Sam Eyde VGs.

 

ØIF Arendal har gode seertall å vise til etter tall fra Norsk Topphåndball.

ØIF Arendal og håndballen vokser på TV!