ØIF Arendal og håndballen vokser på TV! – ØIF Arendal

ØIF Arendal og håndballen vokser på TV!

For ikke så lenge siden kom Norsk Topphåndball med statistikk som viste at publikum "strømmer" til håndballhallene. Nå kommer statistikken for TV. Og den er like hyggelig. Både for norsk håndball og for ØIF Arendal!

Håndballkampene som sendes på TV2 Sportskanalen har ukentlig de høyeste seertall på kanalen (!). Og på www.handballtv.com har veksten så langt denne sesongen vært på formidable 28%.

Og seertiden har økt ytterligere. 47% lengre tid bruker seerne på håndballkamper nå.

– Tallene viser at «livehåndball» er populært. Håndballen øker både på lineær TV og på streaming. Og andelen av befolkningen som streamer håndball øker, sier Hein Barthold. Daglig leder i Norsk Topphåndball.

Hittil denne sesongen er tallenes klare tale for håndballen. Publikumstallene øker i hall, og samtidig har handballtv.com en økning. I Eliteserien er nå snittet på HTV pr kamp 1216 unike IP-adresser, som ser 45 ½ minutt pr kamp. Veksten i antall seere er på over 28%, og den totale seertiden har økt med 47%.

-Håndball oppleves aller best i hall, men har man ikke anledning til å ta turen til hallen så gir klubbene alle anledning til å følge med på handballtv.com. Vårt mål er stadig å utvikle produktet og sendingene til glede for alle håndballinteresserte, og det er mange rundt i og rundt klubbene som gjør en fantastisk jobb i dette arbeidet, avslutter Hein Barthold

ØIF Arendal kan vise til gode seer tall på sine kamper: