Profilsenteret – ØIF Arendal

OM PROFILSENTERET

Velkommen til Profilsenteret.

Profilsenteret er en breddeprodusent av skilt og profileringsartikler. Vår målsetning er å være en foretrukket leverandør innenfor vår bransje i regionen. Vi investerer jevnlig i den digitale og teknologiske utviklingen for å kunne være i front innen våre felt. Vår netthandel vil dekke de fleste behov innen profilering til svært konkurransedyktige priser. Finner du ikke det du trenger i netthandelen, vil vi selvsagt kunne tilby spesialproduksjon tilpasset ditt behov. Kontakt oss gjerne for et pristilbud, vareprøver, for å få en utvidet presentasjon av vårt produktspekter eller en uforpliktende samtale om hvordan vi kan dekke alle dine profileringsbehov. Vi kommer gjerne ut til din bedrift for befaring og løsningsforslag.

Profilsenteret ble etablert sommeren 2008. Da ble Arendal Profilering (Copyshop) og Durapart Skilt og Profilering slått sammen. Profilsenteret utgjør i dag én av avdelingene i Durapart, og er lokalisert på Krøgenes like øst for Arendal sentrum. Staben har bred erfaring og kunnskap innenfor sine fagområder. Vi har et bredt produktspekter, og målet vårt er å være totalleverandør innen profileringsartikler; det være seg på klær, bygninger, bil, båt eller skilt. Vi produserer det meste «på huset» og arbeider hele tiden for å lage de beste løsningene for kundene våre.

Profilsenteret er som en avdeling av arbeidsmarkedsbedriften Durapart AS, forpliktet til å tenke helhetlig samfunnsansvar i alt vi foretar oss. Durapart har fire hovedverdier: Kundefokus, respekt for hverandre, arbeidsglede og samfunnsansvar. Vi ønsker at disse verdiene skal prege våre handlinger i hverdagen, og være med på å gjøre oss til en seriøs totalleverandør du kan stole på. Vi ønsker å strekke oss langt for kundene våre. Vi jobber daglig med alt fra å prosjektere skiltløsninger og dekor både innvendig og utvendig for nybygg, bedrifter, offentlige og private foretak og så videre. Kort sagt alt som har med profilering, synlighet og kommunikasjon å gjøre. Kom gjerne innom for en prat, slik at vi kan vise deg mangfoldet i det vi produserer og leverer. Vi tror du vil bli overrasket!

Link til profilsenterets nettside: https://profilsenteret.no/