Gromstad Auto VW – ØIF Arendal

Hos Gromstad Auto får du alt du trenger til bilen din

Gromstad Auto er en av Sørlandets ledende bilforhandlere, og vi har et komplett moderne bilanlegg der vi tilbyr alle tjenester innen bil på samme sted. Vi tilbyr salg av Volkswagen personbil og Volkswagen nyttekjøretøy, og selger også en rekke originalt tilbehør, dekk og felg, samt at vi har dekkhotell. Vi har et eget bilverksted der vi utfører mange service- og reparasjonstjenester. For deg som ikke vil kjøpe egen bil har vi gode muligheter for både leasing av firmabil, privatleasing og bilutleie. Gromstad Auto tilbyr også god bilforsikring, finansiering, billån og serviceavtaler.

Hos oss finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på Volkswagen. Vi har 50 års erfaring som merkevareforhandler, noe som gir deg både trygghet og kvalitet. Vi har svært fornøyde kunder og har flere ganger blitt kåret til årets Volkswagen-forhandler, samt at vi er ISO-sertifisert.

Gromstad Auto ble etablert i 1967, og et par år senere flyttet vi inn i et helt nytt bilanlegg i Vesterveien 56 i Arendal. Bilanlegget vårt er modernisert og utvidet flere ganger, senest i 2017, og fremstår i dag som et av Sørlandets og Aust Agders mest moderne bilanlegg. Vi er Aust Agder største bilforhandler med 95 ansatte, og omsetter for rundt 500 millioner i året. Gromstad Auto er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Motor Stoa og Gromstad Bil & Båt.

Et av våre største fokusområder er at kundene våre skal trives hos Gromstad Auto og dermed få et langt og godt kundeforhold.

Velkommen til oss hos Gromstad Auto!

Navn:
Gromstad Auto
Adresse:
Vesterveien 56
Postnr/sted
4839 ARENDAL
Tlf
37 40 10 00