Clarion Hotel Tyholmen er et personlig og levende hotell plassert på bryggekanten i Arendal sentrum. Hotellet kan tilby 96 lekre rom, hvorav over halvparten har sjøutsikt, en stor konferanseavdeling samt Kitchen & Table Restaurant og Bar by Marcus Samuelsson.

Midt i Arendal sentrum

Med vår sentrale beliggenhet er det kort vei til serverdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna, noe som gjør oss til et godt alternativ for overnatting i sommersesongen.

Hotell på Sørlandet med idyllisk beliggenhet

Clarion Hotel Tyholmen har sjøen som nærmeste nabo. Nyt den fantastiske utsikten over sundet og en frokost på terrassen. Hotellets største bankettsal har egen utgang til terrasse på bryggekanten.

Restaurant Kitchen & Table Arendal

Den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å ta Manhattans spennende smaker til Skandinavia og kombinere disse med lokale råvarer. Resultatet finner du på alle Clarion Hotel i Norge og Sverige, også på Clarion Hotel Tyholmen. Mer om Kitchen & Table  .

Tripadvisor

Clarion Hotel Tyholmen har fått utdelt fortreffelighetsbevis fra TripAdvisor- en utmerkelse som anerkjenner forretninger som konsekvent får høye vurderinger fra reisende på TripAdvisor.

Cash free

Clarion Hotel Tyholmen gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.