Clarion Hotel Tyholmen – ØIF Arendal

Clarion Hotel Tyholmen er et personlig og levende hotell plassert på bryggekanten i Arendal sentrum. Hotellet kan tilby 96 lekre rom, hvorav over halvparten har sjøutsikt og en stor konferanseavdeling/selskapsavdeling.

Midt i Arendal sentrum

Med vår sentrale beliggenhet er det kort vei til severdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna, noe som gjør oss til et godt alternativ for overnatting i sommersesongen.

Hotell på Sørlandet med idyllisk beliggenhet

Clarion Hotel Tyholmen har sjøen som nærmeste nabo. Nyt den fantastiske utsikten over sundet og en frokost på terrassen. Hotellets største bankettsal har egen utgang til terrasse på bryggekanten. Her er det alle muligheter for å feire bryllup, konfirmasjon, minnestund, sommerfest og julebord. Kapasitet  opp til 300 personer til middag og 380 i kino-oppsett.

Restaurant Clarion Hotel Tyholmen

I vår restaurant serveres de flotteste rettene med vannet som nærmeste nabo. Vi ønsker å bli det naturlige møtestedet for private samlinger og de sosiale møtene på jobb.Ring 3707 6800 for å bestille bord. 

Bestillingsinformasjon Clarion Hotel Tyholmen

Ring 3707 6800 eller mail cl.tyholmen@choice.no for å nå resepsjonen. Salgssjef Trond Pedersen kan nås på mobil 918 44 443 eller mail Trond.pedersen@choice.no

Navn:
Clarion Hotel Tyholmen
Tlf
3707 6800