ADVOKATFIRMA TOFTE HALD – ØIF Arendal

Advokatfirma Tofte Hald AS er Sørlandets største advokatkontor med tilhørighet i Arendal og i Kristiansand

Vi leverer juridiske tjenester av høy kvalitet til næringsdrivende, offentlige myndigheter og virksomheter, samt privatpersoner, lokalt og nasjonalt. Våre advokater deltar også i forhandlinger og bistår klienter i et stort antall saker for domstolene. Flere av våre advokater har møterett for Høyesterett. Du finner en oversikt over våre kompetanseområder her.

Tofte Hald er tilknyttet nettverket Eurojuris Norge. Eurojuris Norge er et av landets største advokatnettverk bestående av 17 selvstendige advokatkontorer. Eurojuris Norge er tilknyttet Eurojuris International, som utgjør et internasjonalt nettverk med totalt ca. 600 advokatfirmaer og over 6 000 advokater.

I Tofte Hald tilstreber vi å jobbe i tråd med vår visjon som sier at «vi skal forstå, forenkle og forbedre våre klienters hverdag» i den hensikt at våre oppdragsgivere skal få den ypperste kvalitet, service og verdiskapning i utførelse av oppdrag. Vi er genuint opptatt av vårt samfunnsansvar, og jobber dedikert med både sosial bærekraft og miljøansvaret vårt.

Historien vår

Tofte Hald er et resultat av sammenslåingen av Kristiansandsbaserte Advokatfirma Tofte AS og Advokatfirma Hald & Co DA med tilhørighet i Arendal. Tofte Hald viderefører arven og historien fra to av Sørlandets største og mest tradisjonsrike advokatmiljøer.

Før sammenslåingen var Tofte det største advokatkontoret på Sørlandet med 29 ansatte. Firmaet ble formelt stiftet i 2009 etter en fusjon av advokatfirmaene AdvokatRådhuset DA og Advokatfirma Tofte & Co DA. I 2021 ble firmaet omdannet til et aksjeselskap.

Hald har røtter tilbake til før 2. verdenskrig, men har i senere tid beholdt sitt navn etter advokat Anders Hald som var partner i firmaet fra 1980 til 2012. Frem til sammenslåingen med Tofte hadde Hald vokst til å være 19 ansatte på sitt kontor på Torvet i Arendal.

Navn:
Advokatfirma Tofte Hald
Adresse:
Torvet 3
Postnr/sted
4846 Arendal
Tlf
(+47) 38 17 70 00