ØIF Arendal på tabelltopp til jul! – ØIF Arendal

ØIF Arendal på tabelltopp til jul!

ØIF Arendal spilte en bra match i Remmenhallen og går til jul og landslagspause på tabelltopp.

Josip Vidovic skåret kampens første mål, August B. Pedersen fulgte opp med 0-2 etter tre minutter spilt av andre omgang.  Jesper Munk satte inn sitt første fra streken, 1-3. Josip Vidovic satte inn sitt andre for dagen, 2-4 etter fem minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen bak mål Halden-keeper og ØIF går i ledelsen, 3-5. Sondre Paulsen setter inn, 4-6 i favør ØIF. Josip Vidovic setter ballen i nettet igjen, 5-7 etter tolv minutter spilt. August B. Pedersen setter enkelt inn kontringsballen i mål, 6-8 etter tretten minutter spilt. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren, 6-9 etter femten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 8-10 i favør ØIF Arendal. Sondre Paulsen lurer seg gjennom Halden spillerene og setter ballen i mål, 9-11 etter nitten minutter spilt. August B. Pedersen setter inn syv-meteren, 9-12 i favør ØIF Arendal. Martin Lindell setter inn sitt første for dagen, 10-13 med fem minutter igjen av første omgang. Martin Lindell setter igjen ballen i mål, 11-14. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren og setter ballen i mål, 11-15 to min igjen av andre omgang. Sander Simonsen setter inn sitt første mål for dagen, 12-16.

ØIF Arendal går til pause i ledelsen, 12-16.

August B. Pedersen setter inn ØIF Arendals første for dagen, 14-17. Igjen August B. Pedersen. 16-18 etter seks minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen er nok en gang sikker på syv-meteren, 17-19 ni minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter ballen sikkert i mål, 17-20. Sondre Paulsen setter ballen nok en gang sikkert i mål på syv-metren, 18-21 i favør ØIF Arendal. August B. Pedersen setter inn 19-23. Martin Lindell limer ballen i krysset av målet, 19-24 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 21-25. August B. Pedersen setter ballen sikkert i mål, 21-26. Josip Vidovic setter ballen i målet, 22-27. Sander Simonsen setter ballen i mål, 23-28. Igjen Sander, 23-29 med to minutter igjen å spille. Eirik Heia Pedersen setter ballen sikkert i mål, 23-30 med ett minutt igjen å spille. ØIF Arendal vinner, 25-30 til slutt!