ØIF Arendal videre til siste kvalikkrunde i EHF Cup! – ØIF Arendal

ØIF Arendal videre til siste kvalikkrunde i EHF Cup!

ØIF Arendal er videre til 2. kvalikkrunde - siste før "playoff" til gruppespill etter å ha slått Handball Esch 28-25 i andre kamp!

ØIF Arendal startet kampen best og ledet 4-1 etter fem minutter spilt. Åtte minutter spilt og August Baskår Pedersen får en kontringsball og øker ledelsen 6-2. Kaptein Eirik Heia Pedersen skåret sitt andre mål for dagen og økte ledelsen 7-3. Uros Tomic som startet kampen i buret og gjorde sakene sine bra. Etter halvspilt omgang øker August Baskår Pedersen ledelsen og skårer sitt tredje mål for dagen 9-3 til ØIF Arendal.

Laurtis Mo Rannekleiv kjemper inn sitt første mål for dagen 10-4 til ØIF Arendal. David Rui er tilbake fra skade å byttet med Josip Vidovic i noen minutter. Unggutten Kristoffer Pedersen som har sin debut i europa, gjør sitt andre mål for dagen og øker den gode ledelsen, 12-4 til ØIF Arendal. Esch kom seg mer inn i kampen de siste minuttene og stillingen var  14-8 etter tjueseks minutter spilt. ØIF Arendal gikk til pause med 15-10 ledelse.

Andre omgang i gang og ØIF Arendal svarte med engang ved August Baskår Pedersen som puttet sin femte skåring for dagen 16-10. August Baskår Pedersen starter også andre omgang bra og setter sin sjette skåring 19-12 til ØIF Arendal.  Åtte minutter spilt av andre omgang og Marinko Kurtovic tar timeout 19-13 til ØIF Arendal. Ti minutter spilt av andre omgang, Laurtis Mo Rannekleiv og spiller nummer 19 på Esch får begge 2 minutter.

Kaptein Eirik Heia Pedersen øker ledelsen 22-15 etter tretten minutter spilt av andre omgang. Straffekast til Esch og tredje to minutter til Laurtis Mo Rannekleiv dermed Rødt kort, Uros Tomic som står en kjempekamp redder straffekastet! Tjue minutter spilt av andre omgang og Sondre Paulsen med sin sjette skåring for dagen 24-19. Tjuefem minutter spilt av andre omgang og Åsmund Strat bytter med Uros Tomic som har stått en kjempekamp for ØIF Arendal. Ett minutt igjen av kampen og ØIF Arendal får straffekast og Kristoffer Pedersen fra Kragerø skårer sitt fjerde for dagen, dette blir også det siste.

Livesendingene på Facebook hadde i snitt 190 seere, på sitt høyeste var vi oppe i 225!

I neste runde av kvalifiseringen til EHF-cupen, møter ØIF Arendal OCI Lions fra Nederland.