BØRSEN: For dårlig uttelling – ØIF Arendal

BØRSEN: For dårlig uttelling

Uttellingen fra kantene var under pari – og forsvarsjobben som ble nedlagt i første omgang, gjør at ØIF Arendal får en vrien oppgave med å ta seg videre i europacupen.

Rett nok leverte hjemmelaget en bedre andreomgang og snudde til seier 37-35. Ved pause ledet Bianco Monte Drama 19-18 og i den omgangen var det nesten bare Josip Vidovic og Sondre Gjerdalen som får godkjent.

Sondre Gjerdalen scoret åtte mål i første omgang. Josip Vidovic tok saken i egne hender da ØIF lå under med tre 20 minutter ut i første omgang.

De to topper også børsen. Sondre Gjerdalen får 5 poeng. Han scoret til sammen 11 mål, og ofte var det Josip Vidovic som serverte strekspilleren.

ØIF-kapteinen får 3 poeng. Han var sterkt delaktig i å holde vertene inne i kampen mot et sterkt fysisk lag fra Hellas.
Etter sidebytte var det flere av hjemmelagets spillere som meldte seg på – deriblant Vemund Norheim Ask og Mikkel Lund.

Lund kom inn for Birk Inselseth på tampen av førsteomgang og var god både i forsvar og angrep. Kanonkula han sendte i vei da ØIF gikk opp i en tremålsledelse 28-25 var lekker. Dansken får 2 poeng av ØIFs jury.

1 poeng er det unge Vemund Norheim Ask som fortjener. Han er uredd, tør å utfordre og ser ut til å kose seg på banen. Ett mål ble det.

Et lite pluss også til keeper Simen Westby Johansen som leverer åtte redninger i andre omgang og har noen viktige inngripener når kampen står og vipper.
I hver kamp gis det 5 poeng til ØIFs bestemann, 3 til nummer 2, 2 til tredjemann og 1 til fjerdemann

Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere ØIF-profil André Jørgensen Hofstøl og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.