BØRSEN: Unggutta kriget – ØIF Arendal

BØRSEN: Unggutta kriget

ØIF Arendal ble utspilt av et sterkt Runar-mannskap da Runar vant 37-27. To røde kort ble delt ut i en høydramatisk første omgang, og i alle fall det første til Birk Inselseth virket som en streng avgjørelse.

ØIF måtte spille med en ung og urutinert bakrekke etter utvisningen til Josip Vidovic, og da var det artig å se at unggutta grep sjansen i en kamp som tidlig var kjørt. Magnus Langeland scoret seks mål og ble ØIFs toppscorer. Bakspilleren var alt i alt gjestenes beste spiller, og får 5 poeng av ØIFs selvutnevnte jury.

Pelle Boesen var en ungguttene som tok vare på sjansen da laget slet som mest. Pelle scoret tre og hadde hele 10 assists. At han ikke lykkes med alt er ikke å forvente. 3 poeng til den unge dansken.

2 poeng går til Mikkel Lund som tidlig måtte avløse Birk Inselseth etter det røde kortet. Mikkel scoret fire mål. Unge Vemund Norheim Ask får det siste poenget. Vemund jobbet og slet utrettelig, og ga aldri opp. Tre flotte scoringer og suveren på straffekastet han satte.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere ØIF-profil André Jørgensen Hofstøl, tidligere Øyestad-spiller Frode Johansen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.