EUROPA CUP: ØIF Arendal trenger deg på tribunen – vinn premier på billetten!! – ØIF Arendal

EUROPA CUP: ØIF Arendal trenger deg på tribunen – vinn premier på billetten!!

Søndag spiller ØIF Arendal sin første kamp i årets European Cup og motstander er greske Bianco Monte Drama 1986. Dette er den første av to oppgjør mot dette laget og returoppgjøret går i Hellas neste helg. Dermed er det viktig for ØIF gutta å få med seg et så godt resultat fra hjemmekampen som mulig, og det er her du kan hjelpe. Det er alltid mer motiverende å spille for fulle tribuner, og uten publikum er heller ikke hjemmebanefordelen så stor.

Med avansement til semifinale i den norske cupen etter seier over Halden, er gutta nå klare for å entre den internasjonale arenaen og European Cup. Allerede søndag kommer altså Bianco Monte Drama på besøk i Sør Amfi og dermed er også årets E-cup eventyr i gang. ØIF Arendal gleder seg stort til å igjen kunne tilby Europa for alle som er glade i klubben spesielt og håndball generelt, og håper nettopp du finner veien til Sør Amfi.

Få med deg Dagur sin elleville jubel!!

HVA FÅR DU FOR KR. 150,- I DAG?

Til årets E-cup spill har vi senket prisene på billetter, slik at alle skal ha mulighet til å sikre seg en plass i vårt vakre amfi. For kun kr. 150,- får du en helaften med god håndball, stemning og sosialt samvær med likesinnede. Er du student eller pensjonist, betaler du kun kr. 75,-, mens barn betaler kr. 25,-. Så hva får du egentlig for kr. 150,- i dag?

En kinobillett koster mellom 155 og 200 kroner, et måltid på en burgerrestaurant ligger tett oppunder kr. 150,-. Du får kanskje en halvliter på et av byens utesteder og om du handler i din lokale nærbutikk, kan du kanskje få en flaske brus, en gradis og en liten sjokolade for disse pengene.

Det vi prøver å si er at det kanskje ikke er så fryktelig dyrt å gå på E-cup kamp i Sør Amfi, at dette faktisk er noe hele familien kan gjøre sammen (familiebillett 2 voksne og 2 barn, kr. 300,-) en søndags ettermiddag. Vi pynter opp Sør Amfi til fest, kaféen kjører gresk aften og vi lover stemning og trøkk.

KJØP BILLETT – VINN PREMIER

Dersom du kjøper billett til kampen mot Bianco Monte Drama, er du automatisk med i trekningen av flere fine premier. Vi trekker blant alle som kjøper billett og vinnerne offentliggjøres i slutten av pausen. Så da er det altså enda en grunn til å kjøpe billett.

Så kjøp billetter i dag på https://oif-arendal.woow.no allerede nå.