SUPPORTERBLOGG: Cup er cup! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Cup er cup!

Det er noe helt spesielt med cup-kamper. Det er  ekstra nerver, det er vinn eller forsvinn og vi elsker kamper som dette!

Vi har vært på farten siden tidlig morgen med avreise klokken 07.00, turene våre til Halden via Strømstad er populære turer. Sosialt, morsomt og for noen en lønnsom handel på Nordbysenteret. Vi innrømmer en tur innom godis-butikken…

Hvis vi spoler 1 uke tilbake så fikk vi være med på en håndballfest. Sparebanken Sør Amfi var fullpakket og stemningen var elektrisk. Med en jevn første omgang stakk ØIF Arendal av i starten av andre omgang og ledet med 6 mål etter 8 spilte minutter. Hva skjedde så de neste 13 minuttene? Fra +6 til -1? Det håper og tror vi at Heine og Josip har studert nøye, det må ikke skje igjen… Det skal riktignok nevnes at når det stemmer er guttene skikkelig gode, og luker vi vekk tekniske feil kan det fort bli en fin ettermiddag i Halden!  Nyheten om Josip som assistenttrener var gledelig! Vi som har vært innom og sett litt treninger har absolutt lagt merke til hvilket ansvar og jobb Josip legger ned når det skal terpes forsvar. Det blir godt for Heine og få en sparringspartner, det må ha vært tungt å stå i det alene. 

Vi følger alltid litt ekstra med i sosiale medier i forkant av kamper. Trener for Halden snakker allerede om hvor kult det hadde vært med cupfinale i romjula, det syns vi også men det er langt frem før en kan planlegge romjul i Oslo…  Vi har lest flere kommentarer som refererer til semifinalen mot Halden i 2018, den tapte vi 26-27. Vi vil heller trekke frem revansjen som fant sted for 3 år siden hvor vi etter en trøblete start på kvartfinalen spilte Halden ut av Sparebanken Sør Amfi og vant 35-28. Vi tar gjerne en repetisjon av den… 

Det blir ingen lett kamp. Halden har startet serien sterkt og har blant annet 9-målseier over både Runar Sandefjord og Nærbø. De har en midtspiller som gjerne scorer mellom 5 og 10 mål pr kamp i tillegg til å være nest sist på ballen minst like mange ganger, vi skal se opp for Mikkel Madsen som også er Haldens toppscorer sålangt i sesongen! Verdt å nevne er også Chehri, Jansrud og Holm som følger like bak Madsen på antall mål. Bakerst har de en av ligaens beste målvakter gjennom de siste sesongene Neupart, skal vi ta oss til semifinale må han overlistes! 

Vi kunne lese på Halden sin fb at billettene fyker ut, faktisk så fort at de ville selge ut bortetribunen dersom ØIF’s supportere ikke viste noen interesse… Vi kan berolige alle i Halden, vi kommer som alltid med noen supportere. Når vi i tillegg er så heldige å ha Gjerdalen på laget blir det ekstra bra. Når ikke hans familie stiller mannsterke så kommer jammen meg svigerfamilien:) Vi skal gi alt og sette vårt preg på kampen! 

Det ble en skikkelig håndball-helg for vår del. Lørdag fikk vi med oss Bella sin kamp med hennes Øyestad J9 i Tromøyhallen før vi satt kurs mot Reiestad Arena og Lerøy kvalik. Det ble dessverre tap for Charlottenlund men forhåpentligvis går resultatene Øyestad sin vei mot Fjellhammer og Reistad idag! Da blir det Lerøy-serie på våre unge spillere! 

Avslutningsvis vil vi minne om bortekampen mot Runar Sandefjord førstkommende onsdag! Vi har god plass i bussen og vi savner mange navn på listen! Husk at vi er 100% avhengig av at supportere velger buss for at vi skal arrangere turene:) 

Nå er det fullt fokus på dagens oppgave, en kamp av gangen og denne må vinnes for at drømmen om romjulstur til Oslo skal fortsette å leve!

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar