NORGE: Runar og Boysen slapp med skrekken – ØIF Arendal

NORGE: Runar og Boysen slapp med skrekken

Runar Sandefjord slet med å riste av seg Haslum i lørdagens serierunde i Rema 1000-ligaen, men mot slutten var veteran Kennie Boysen god å ha for hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Kennie Boysen var viktig på slutten da Runar slapp med skrekken hjemme mot et aggressivt Haslum-lag i lørdagens serierunde. Arkivfoto.

Før matchen – og lagenes plassering på tabellen – skulle man tro at Runar Sandefjord skulle ha ristet av seg gjestene fra Bærum langt tidligere, men unggutta i rødt bet seg fast inn mot pause ett mål bak vertskapet til 12-11. Etter hvilen fulgte lagene hverandre tett og etter 48 minutters spill ledet Tom Eirik Skarpsnos unggutter 20-19. Den ledelsen fikk ikke Haslum beholde lenge, for Runar overtok initiativet i kampen og ledet 26-22 med fem minutter igjen av kampen. Haslum spilte seg opp til 27-26 minuttet før slutt, men da sto veteran Kennie J. Boysen frem og sørget for mål på straffekast og senere skudd i åpent mål til 29-26. Even Haugli satt inn fem mål for Haslum, mens Tobias Rivesjø satt inn åtte for vertskapet.

I Sandnes tok Kolstad sin tiende strake seier i Rema 1000-ligaen. Trønderne hadde full kontroll og ledet 16-8 til pause og vant til slutt 32-23. Magnus Langeland og Adrian Aalberg ble Kolstads toppscorere med fire mål hver. Emil B. Rodahl ble Sandnes’ toppscorer med seks mål.

ØIF Arendal spiller klokken 18 mot Nærbø i Nye Loen, mens Halden gjester Lørenskoghallen og Fjellhammer på samme tidspunkt. Elverums borteoppgjør mot Kristiansand er i skrivende midtveis. Elverum leder 16-8.