SUPPORTERBLOGG: Endelig e-cup! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Endelig e-cup!

Sesongen er godt i gang, 7 seriekamper er spilt, her ligger vi litt etter skjema med kun 5 poeng. Men som Heine har påpekt mange ganger så er det ett ungt lag med mange nye spillere som må få tid til å stabilisere seg. Vi har spilt oss til semifinale i cupen og kan glede oss til en forrykende kamp mot Elverum. At vi fikk hjemmebane i tillegg er helt konge. Og endelig, idag starter e-cupen og vi møter Bianco Monte Drama fra Hellas. Ett lag vi vet lite eller ingenting om, de er i e-cup for første gang i historien og vi håper Arendals befolkning stiller i hallen og lager feststemning! 

Vi har ingen planer om å dvele noe særlig over onsdagens kamp mot Runar Sandefjord. Den var bare vond. Det som gjør mest vondt er å se fortvilelsen og skuffelsen til spillerne, og måten de allikavel tar seg tid til oss supportere etter kamp er forbilledlig. Med William ute og 2 røde kort ble oppgaven vanskelig, det hjalp ikke at Bjørnstad i Runar sitt mål så og si tok alt. 

Nå har vi alle muligheter til å spille på oss go-følelsen igjen. Sist gang vi møttes i Sparebanken Sør Amfi var stemningen elektrisk! 2500 tilskuere fikk med seg en vilt spennende kamp og samtlige spillere har uttrykt hvor kult det er med full hall. Det sier seg selv at det gir ekstra energi. Nå har vi ingen tro på full hall idag, men håpet om at folk i og rundt Arendal syns det er stas at vi spiller e-cup er absolutt tilstede! Tør vi tippe på 1000+? 

Oppladningen har vært perfekt. Lørdagskveld ble tilbringt med gode venner fra Svermen, først god mat og drikke hos oss på Støperiveien før vi reiste til favorittplassen vår Castelle. Slike kvelder minner oss på hvor heldige vi er med gode folk rundt oss vi er så glad i og det skal ikke bli lenge til neste gang vi inviterer!

Nå gledes det til kamp! Ukjent lag, ukjente dommere, E-cup er fantastisk, kom i hallen folkens…

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.