TV AKSJONEN: ØIF Arendal støtter årets TV-aksjon 2024 – Bøssebærere på E-cupkampen mot Bianco Monte Drama – ØIF Arendal

TV AKSJONEN: ØIF Arendal støtter årets TV-aksjon 2024 – Bøssebærere på E-cupkampen mot Bianco Monte Drama

ØIF Arendal viser nok en gang sitt samfunnsengasjement ved å støtte årets TV-aksjon, som finner sted søndag 20. oktober 2024. Under E-cupkampen mot det greske laget Bianco Monte Drama i morgen vil bøssebærere være til stede i Sør Amfi for å samle inn midler til aksjonen. Klubben oppfordrer alle tilskuere til å gi sitt bidrag til denne viktige saken.

TV-aksjonen 2024: «Sammen for små helter»

Årets TV-aksjon 2024 går til å etablere familiehus nær universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan familier med alvorlig syke barn skape gode stunder i en vond tid. ØIF Arendal er stolte av å kunne bidra til dette viktige arbeidet og ønsker å bruke sin plattform til å øke bevisstheten rundt barnas og familienes behov.

Bøssebærere på kampen

Som en del av sin støtte til TV-aksjonen vil ØIF Arendal sørge for at to bøssebærere vil være til stede under kampen mot Bianco Monte Drama. De vil være tilstede i Sør Amfi og gi publikum muligheten til å støtte aksjonen med et økonomisk bidrag. Klubben håper at alle som kommer for å heie på ØIF Arendal også vil engasjere seg i denne viktige saken.

Dette gir tilskuerne en flott mulighet til å vise at vi i Arendal ikke bare støtter laget vårt på banen, men også viser solidaritet med de barna som er syke og familiene deres som trenger å ha en så normal hverdag som mulig, selv om livet er helt unormalt.

Foto: TV-aksjonen/Mikkel Strøm

Oppfordring til publikum

ØIF Arendal oppfordrer alle til å vise sin støtte og gi et bidrag til årets TV-aksjon. Ethvert bidrag, stort eller lite, kan gjøre en betydelig forskjell i disse familienes liv og bidra til at de får en tryggere og mer normal hverdag.

La oss sammen skape en spesiell kveld der vi ikke bare feirer idrettsgleden, men også medmenneskelighet og fellesskap. Gjennom å støtte TV-aksjonen kan vi være med på å gi alvorlig syke barn i Norge muligheten til å ha familien rundt seg, selv når man må være i behandling på sykehus.

Kampinformasjon:

Motstander: Bianco Monte Drama

Dato: Søndag, 20. oktober 2024

Sted: Sør Amfi, Arendal

Tid: Kampstart kl. 17:00

Vi ser frem til en fantastisk kamp og håper å se mange engasjerte supportere som både heier på ØIF Arendal og støtter årets TV-aksjon. Sammen kan vi gjøre en forskjell både på og utenfor banen!