LARSON: – Det er det som gjør kampene spesielle! – ØIF Arendal

LARSON: – Det er det som gjør kampene spesielle!

Etter dagens semifinale-trekning tok vi en prat med tidligere ØIF Arendal-spiller Mathias Larson, som nå spiller for Elverum, for å høre hans tanker om det kommende oppgjøret.

– Uansett hvem vi hadde møtt, ville det blitt en tøff kamp. Elverum og Arendal har en historie sammen, og det har alltid vært intense kamper. I hvert fall alle jeg har opplevd. Det blir spesielt å komme tilbake til Sparebanken Sør Amfi. Jeg har brukt to år av livet mitt der, og nå kommer jeg tilbake for å gjøre alt jeg kan for at ØIF ikke vinner. Det blir en spesiell følelse, ingen tvil om det, sier Larson.

Mathias Larson i duell mot sin nåværende lagkamerat Hubert Larsen. Foto: Helge N. Olsen

På spørsmål om hva som gjør disse oppgjørene så unike, svarer han:

– Jeg tror en av grunnene til at denne kampen er ekstra spesiell, er at begge lag har et fantastisk publikum. Taigan i Elverum og Svermen i Arendal følger oss landet rundt og skaper en enorm stemning. De er de to mest engasjerte publikumsgruppene i Norge, og det betyr så mye for dem rundt laget, mer enn for de 16 spillerne på banen. Det er det som gjør kampene spesielle – stemningen, folkene på tribunen. Kampene er alltid tette og intense, både da jeg spilte for ØIF og nå for Elverum. Vi merket det for bare en måned siden i Terningen Arena, avslutter Mathias Larson.