SISTE: Sondre Gjerdalen forlater ØIF Arendal etter sesongslutt, neste stoppested blir Elverum – ØIF Arendal

SISTE: Sondre Gjerdalen forlater ØIF Arendal etter sesongslutt, neste stoppested blir Elverum

Sondre Gjerdalen forlater ØIF Arendal etter sesongslutt, og hans neste stoppested blir Elverum.

– Nå har jeg brukt lang tid på å tenke og vurdere neste steg for meg, og det blir å ta steget til et lag jeg tror og håper kan være med på å kjempe om å vinne. For meg er det viktig å poengtere at dette ikke endrer noe for meg her og nå. Jeg har hatt en utløpende kontrakt her, og jeg visste at det kanskje ville bli til at jeg spiller et annet sted. Men jeg er fortsatt like motivert, om ikke mer, til å gi alt for ØIF Arendal resten av denne sesongen. Jeg gleder meg til å rydde fremtiden av veien og fokusere på det som skjer her og nå. Dette endrer ikke min holdning til det vi skal oppnå her, sier Sondre Gjerdalen til oifarendal.no.

Sondre Gjerdalen har levert noen fantastiske prestasjoner for ØIF Arendal, nå venter Elverum etter sesongen, men først er Sondre klar på at han skal krige for ØIF drakten. Foto: Helge N. Olsen

Og videre, Sondre, hva ønsker du å oppnå i din siste sesong i ØIF Arendal?

– Jeg synes i går var en god start, det å nå semifinale i cupen er helt konge. Det betyr at vi er blant topp 4 i cupen, og nå håper jeg at vi kan hevde oss i semifinalen og kanskje spille cupfinale – det hadde vært gull. Vi trenger også å heve oss i serien, vise at vi er et lag som minst er med i sluttspillet, og kanskje blander oss inn i de øvre sluttspillplassene. E-Cup blir også veldig spennende. Jeg har aldri spilt i den turneringen før, så jeg ser virkelig frem til at det starter på søndag. Jeg tror vi får noen kule kamper mot Drama, og i E-Cup kan du møte både topplag og lag som er mindre sterke. Det blir en kul opplevelse, og jeg har troa på at vi kan gjøre en god figur.

Vi ser frem til å se Sondre Gjerdalen gi alt i den røde og svarte drakten ut denne sesongen!