JURISIC: – Det var en fantastisk innsats fra Svermen! – ØIF Arendal

JURISIC: – Det var en fantastisk innsats fra Svermen!

Kristijan Jurisic leverte en solid innsats i målet for ØIF Arendal og spilte en avgjørende rolle i at laget sikret seg en plass i NM-semifinalen.

– Vi spiller veldig godt til tider, selv om det er litt irriterende at vi slipper dem inn igjen i kampen. Jeg synes egentlig at vi gjør en grei kamp, men vi brenner kanskje litt mye og gjør noen tekniske feil. Alt i alt er det en god kamp. Mange spillere fikk mye spilletid, noe som er gøy å se. Det blir litt sånn når vi spiller med ulike kombinasjoner, men totalt sett en solid seier, sier Jurisic.

Kristijan Jurisic leverte hele 16 redninger i dagens kvartfinale. Foto: Helge N. Olsen

På spørsmål om hvordan han håndterte den intense avslutningen, med flere avgjørende redninger mot slutten, forklarer han:

– Jeg var litt forbanna etter fulltid fordi det ble ekstraomganger, men måtte legge det vekk da vi kom dit. Halden fikk momentumet, og vi måtte nullstille oss og gjøre det så godt vi kunne. Etter det handlet det egentlig bare om å få ut tiden og bli ferdig med kampen, forteller han.

Jurisic avslutter med å rose støtten fra Svermen, ØIF Arendals supportere.

– Det var en fantastisk innsats fra Svermen. Vi hører dem klart og tydelig, til tider mye bedre enn de 1100 fra Halden. All honnør til dem, avslutter Jurisic.