E-CUP: Billettsalget åpent – det blir Drama i Sør Amfi, så kjøp billett i dag!! – ØIF Arendal

E-CUP: Billettsalget åpent – det blir Drama i Sør Amfi, så kjøp billett i dag!!

Søndag 20. oktober starter ØIF Arendal sesongens E-cup eventyr. På motsatt banehalvdel finner vi det greske laget Bianco Monte Drama 1986, som er i E-cup for aller første gang i klubbens historie. Vi inviterer til Gresk aften i Sør Amfi denne søndags ettermiddagen og håper mange ØIF Arendal tilhengere vil finne veien til amfiet!

IKKE GRATIS Å SPILLE E-CUP

E-cup i håndball er ingen «gullgruve», og hver runde i cupen er forbundet med mange 10-talls tusen kroner i utgifter. ØIF Arendal har derfor i den situasjonen klubben befinner seg i, besluttet at alle må betale billett for å se E-cup kampene. Dette gjelder alt fra de som kjøper en enkelt billett kun til denne kampen, til samarbeidspartnere, spillernes familie og sesongkortinnehavere. Vi ønsker som klubb å komme langt i Europa og da er dette en løsning vi har valgt å gå for.

Magnus og resten av ØIF Arendalgutta ønsker deg på kamp!

SESONGKORTINNEHAVERE FÅTT E-POST

Vi har sendt ut e-postmeldinger til alle med sesongkort for serie og norske cupkamper, om fremgangsmåte for å få billetter til sesongkortprisen på kr. 100,- pr. kamp. Har du sesongkort for 24/25 og ikke mottatt e-post, ta kontakt med oss.

TRENGER STØTTE

Selv om klubben struper inn alt av fribilletter av økonomihensyn, håper vi det finnes så mye kjærlighet for ØIF Arendal der ute, at vi allikevel fyller hallen med entusiastiske tilskuere på tribunen. Kanskje kan det komme en og annen overraskelse for de som kommer, tiden vil vise! Det som er helt sikkert er at ØIF-gutta er klare til å gi alt for seier og ha et best mulig utgangspunkt før returoppgjøret i Hellas uken etter. Så sett av datoen 20. oktober og «løp» og kjøp billetter allerede i dag!