EHF EUROPEAN CUP: 63 lag med i EHF European Cup! – ØIF Arendal

EHF EUROPEAN CUP: 63 lag med i EHF European Cup!

I dag ble det offentliggjort hvilke lag som er kvalifisert til EHF European Cup. Norge har med tre lag i turneringen: ØIF Arendal, Drammen og Runar.

ØIF Arendal kommer inn i runde 2, det samme gjelder for Runar. Drammen derimot, kommer inn i runde 1. Trekningen skjer allerede om en uke, 16. juli klokken 11. Da får vi vite hvem som blir ØIF Arendals motstander.

William Fiala i aksjon sist vi var med i EHF European Cup i 2022/2023. Foto: Helge N. Olsen

Kampene skal spilles slik at første runde er 19.-20. oktober, og andre runde er 26.-27. oktober. Det er totalt 63 lag med i turneringen, og turneringen er en ren utslagsturnering. Vinneren over to oppgjør går videre til neste runde.

Her er en oversikt over alle lagene som er med:

Screenshot