ØIF Arendal inviterer til premieretrening 22.juli! – ØIF Arendal

ØIF Arendal inviterer til premieretrening 22.juli!

ØIF Arendal ønsker å invitere alle som vil se neste sesongs versjon av ØIF Arendal til premieretrening 22. juli. Treningen begynner klokken 15:00, og dørene åpner 14:00. Kafeen vil være åpen, hvor det er mulighet for å få kjøpt noe bakst, kaffe, brus og dagens middag.

Dette er en flott mulighet for alle som er engasjert til å møte våre nye spillere, samt gamle kjente.

Kristijan Jurisic og resten av gjengen gleder seg til å ta dere i mot til premieretreningen!

Etter premieretreningen er det mulighet for å møte spillerne oppe i kafeen, hvor det vil bli servert middag til kr. 159,- for de som ønsker det. Det er også mulig å stille spørsmål og slå av en prat med spillere og trenere.

Vi gleder oss masse til premieretreningen, og håper vi ser dere i Sparebanken Sør Amfi 22. juli!