B2B: Håndballinteresserte ECIT Normann & Øygarden AS, forlenger avtalen med ØIF Arendal – ØIF Arendal
Eirik Andersen hos ECIT Normann & Øygarden AS har signert ny samarbeidsavtale med ØIF Arendal.

B2B: Håndballinteresserte ECIT Normann & Øygarden AS, forlenger avtalen med ØIF Arendal

Det står ikke på håndballinteressen på kontoret hos ECIT Normann & Øygarden AS. Daglig leder Eirik Andersen sier den nye samarbeidsavtalen skal bidra til nye, stolte øyeblikk i Sparebanken Sør Amfi – og ikke minst nye muligheter for selskapet i ØIF Arendals B2B-nettverk.

-Vi kjenner oss igjen i ØIF Arendals prestasjonskultur. Det å spille hverandre gode gjelder hos begge parter. Det snakkes mye håndball på kontoret. Vi er nok ikke de eneste som gleder seg til hallen igjen fylles opp med publikum, kommenterer gjengen på ECIT kontoret.

-Personlig går det kaldt nedover ryggen, når jeg går inn i Sparebanken Sør Amfi og ser beachflaggene av spillerne. På kontoret er det rift om billettene, som vi får gjennom sponsoravtalen. Derfor var det aldri tvil om vi skulle fortsette som samarbeidspartner, sier daglig leder Eirik Thorsdahl Andersen.

Håndballby

Om regnskaps- og rådgivningselskapet har gjort pauserommet til en håndballbane vites ikke, men det mangler ikke på håndballinteresse i lokalene på Strømsbusletta.

-Slik håndballbyen Arendal har vokst frem, har vel snart alle en svigerfar eller svigermor med tilknytning til enten ØIF Arendal eller noen av de andre håndballmiljøene i distriktet. Vi tror rett og slett på ØIF Arendals engasjement og forbildene, noe vi får bekreftet gjennom det brede, folkelige engasjementet klubben bidrar til. Dette betyr mye for distriktet og dette vil vi være med på videre. Vi kjenner oss også igjen i det kontinuerlige arbeidet med å være i utvikling. Dette er verdier vi deler, slår Andersen fast.

Han trekker frem gleden det er å være en bidragsyter til at ØIF Arendal kan skape nye eventyr fremover.

– Nå venter vi bare på at sesongen skal komme i gang. Vi er med på laget, sier han tydelig engasjert.

Nordisk

ECIT Normann & Øygarden AS er en del av det børsnoterte ECIT – med rundt 2100 ansatte i Norden. Konsernet eier 51%, mens den resterende eierandelen eies lokalt. Eierskapsmodellen gjør at kontoret i Arendal kan tilpasse og spisse kompetansen lokalt.

Les mer om vår samarbeidspartner ECIT Normann & Øygarden AS her; https://www.ecit.com/no/kontorer/normann-%c3%b8ygarden/