NM G20: Skal kjempe sammen! – ØIF Arendal

NM G20: Skal kjempe sammen!

I år skal ØIF Arendal, Kragerø og Øyestad kjempe sammen i G20 NM.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom klubbene, som skal gi unge spillere i området muligheten til å vise seg frem i en flott utviklingsarena. I løpet av forrige sesong har flere spillere fra Kragerø og Øyestad hospitert med Elite. Nå skal vi sammen kjempe i NM G20.

Den første kampen er nå trukket, og vi møter Bergen G20 hjemme. Kamptidspunkt er ikke fastsatt enda, så det kommer vi tilbake til når det nærmer seg, men kampen skal spilles før 7. september

Dette er en fantastisk mulighet for unge spillere, og vi gleder oss masse.

Eirik Heia Pedersen, ØIF Arendal-helten som nå trener Kragerø, har følgende å si om samarbeidet: – Dette prosjektet og samarbeidet er jo for å få unge talenter fra nærområdet til å spille elitehåndball, at de kan bo hjemme og ha alle divisjonene rundt seg. Etter at vi rykket opp med ØIF til elite, har det blitt slik at vi må hente spillere fordi de talentene som kommer opp må innom 1. divisjon, og det vil si at de må flytte til andre steder i landet for å ta neste nivå. Nå går vi for å rykke opp med Kragerø, slik at vi har 2., 1. og elite rundt oss. Da er NM G20 en veldig fin arena for de unge og styrker bare samarbeidet,» forteller Eirik.