Hvilke kamper gleder du deg mest til kommende sesong? – ØIF Arendal
03 April 2024

Hvilke kamper gleder du deg mest til kommende sesong?

I forbindelse med terminliste slippet på onsdag, lurer vi på hvilken kamp du gleder deg mest til når sesongen kastes i gang 1. september.

Er det sesongåpningen borte mot Haslum? Det er som vanlig en ventetid fra sesongen slutter til neste starter opp, og er du litt som oss som gleder deg til det hele starter opp igjen?

Dagur Gautason i aksjon i hjemmekampen mot Haslum forrige sesong. Foto: Helge N. Olsen

Eller er det første hjemmekamp mot Sandnes som kribler litt ekstra når du fikk se terminlisten som ble sluppet i går. Spenningen og gleden som vender tilbake når man ser kamper i Sparebanken Sør Amfi.

Josip Vidovic i aksjon mot Sandnes forrige sesong. I år er første hjemmekamp mot nettopp Sandnes! Foto: Helge N. Olsen

Hva med borteturen til Kolstad? Vi alle sammen husker hva gutta presterte oppe i Kolstad Arena i fjor, og selv om det ikke var mange i Kolstad Arena, lagde de tilreisende fra Arendal masse lyd og trøkk.

Gjengen som lagde masse lyd fra Kolstad Arena

Så kommer Elverum-kampen. Turen går opp til Terningen Arena. En kamp med masse historie, store følelser. ØIF Arendal tok 3/4 mulige poeng mot Elverum i sesongen som gikk. Dessverre måtte vi se oss slått av gjengen der oppe i sluttspillet.

Eller er det hjemmekampen mot Elverum 9. februar i fantastiske Sparebanken Sør Amfi?

Full jubel etter seier over Elverum. Foto : Helge N. Olsen

Eller er det sørlandsderbyet mot Kristiansand i desember? Det er alltid morsomme og spennende kamper mot våre naboer i sør.

Fortell oss gjerne i kommentarfeltet på Facebook hvilken kamp du gleder deg mest til. Uansett hvilken kamp du gleder deg mest til, så gleder vi oss masse til å se deg på tribunen når sesongen begynner. Så sikre deg ditt sesongkort og bli med på spenningen!