B2B: Arendals Fossekompani fornyer samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. – ØIF Arendal
VP kommunikasjon og bærekraft i Arendals Fossekompani, Hanne Nyborg Watts og daglig leder i ØIF Arendal, Per Carsten Michelsen, med den nysignerte avtalen.

B2B: Arendals Fossekompani fornyer samarbeidsavtalen med ØIF Arendal.

ØIF Arendal har gleden av å annonsere at Arendals Fossekompani signerte en fornyet samarbeidsavtale med klubben, under et bedriftsbesøk hos dem denne uken. Siden 1896 har Arendals Fossekompani vært en betydelig aktør i utviklingen av lokalsamfunnene rundt Arendal og Froland, og deres engasjement har vært uvurderlig for regionen.

Langvarig Engasjement i Lokalsamfunnet

Arendals Fossekompani har i over et århundre vist et brennende engasjement for utviklingen av Arendalsregionen. Deres støtte strekker seg over ulike sektorer, inkludert kultur, sport og humanitære formål. Dette engasjementet har bidratt til å styrke lokalsamfunnene og fremme en positiv utvikling.

Fokus på Bærekraft og Likestilling

Som en del av deres samfunnsansvar støtter Arendals Fossekompani partnere og prosjekter som fremmer bærekraft, likestilling og samfunnsutvikling. Deres prioritet er å støtte barn og unge, samt ideelle formål og organisasjoner.

Fra klubbens bedriftsbesøk hos Arendals Fossekompani denne uken. Fra venstre, Hanne Nyborg Watts (AFK), Heine Jensen (ØIF), Christine Haaheim (ØIF), Per Carsten Michelsen (ØIF), Jørn Holmestrand (ØIF), Ann Cathrin Langfeldt (AFK) og Marianne Rasch Johnsen (ØIF). Fotograf Einar L. Johansen (ØIF) deltok også.

Støtte til ØIF Arendal

Gjennom den nye samarbeidsavtalen med ØIF Arendal viser Arendals Fossekompani sin fortsatte støtte til sport og ungdomsutvikling i regionen. Denne avtalen vil gi ØIF Arendal muligheter til å videreutvikle sitt arbeid både på og utenfor banen. Støtten fra Arendals Fossekompani er avgjørende for at klubben kan fortsette sitt arbeid med å fremme idrett, helse og fellesskap blant barn og unge i regionen.

En Lys Fremtid Sammen

ØIF Arendal er stolte av å ha Arendals Fossekompani som en samarbeidspartner og ser frem til et fruktbart samarbeid. Sammen vil vi kunne skape positive endringer og bidra til å bygge sterke og bærekraftige lokalsamfunn.

Med denne avtalen fortsetter Arendals Fossekompani sin lange tradisjon med å støtte lokale initiativer som har en varig og positiv innvirkning på samfunnet. Vi er takknemlige for deres støtte og ser frem til å oppnå store ting sammen i fremtiden.