SESONGKORT: NÅ HASTER DET OM DU VIL HA DIN FASTE PLASS I SPAREBANKEN SØR AMFI! – ØIF Arendal

SESONGKORT: NÅ HASTER DET OM DU VIL HA DIN FASTE PLASS I SPAREBANKEN SØR AMFI!

Fredag 21.06 går fristen ut for å velge seg sitt eget sete i Sparebanken Sør Amfi, når du kjøper sesongkort. Setevalg gjelder i år KUN på felt B2, men må altså bestilles innen 21. juni. Etter denne datoen er det kun mulig å velge hvilket felt du skal sitte på. Husk på at det uansett lønner seg med sesongkort fremfor enkeltbilletter. Med sesongkort har du alltid billett til norske serie- og cupkamper i Sør Amfi, i tillegg får du rabatterte priser på E-cup billetter.

SLIK VELGER DU DIN FASTE PLASS

Kjøpe sesongkort innen 21. juni 2024, å få mulighet til å velge sin faste plass på felt B2. Denne plassen vil gjelde alle kamper gjennom hele sesongen som du har billett til. Det betyr at dersom du kjøper billett til E-cup kamp, vil du allikevel ha din faste plass, selv om ikke sesongkortet gjelder disse kampene. Etter fristen vil man ikke kunne velge sete, kun seksjon.

Hvordan kjøpe sesongkort med fast plass:

Logg inn i appen eller besøk ØIF Arendals offisielle nettside.

Velg «Sesongkort 24/25».

Følg instruksjonene for å fullføre kjøpet.

Når du har kjøpt sesongkortet kontakter du oss og oppgir hvilke(t) sete du ønsker reservert. Når vi har bekreftet reservasjonen, er setet ditt. (Gjelder frem t.o.m 21. juni 2024.)

Kjøper du sesongkort uten fast seteplass, trenger du ikke gjøre noe mer etter at kjøpet er bekreftet.

Kontaktinformasjon:

For ytterligere informasjon og registrering av seter, vennligst kontakt ØIF Arendal på mrj@oifarendal.no eller besøk vår nettside www.oifarendal.no.