MARIO MATIC: -Tusen takk til alle jeg har blitt kjent med gjennom 5 år i klubben. – ØIF Arendal

MARIO MATIC: -Tusen takk til alle jeg har blitt kjent med gjennom 5 år i klubben.

Det er en tid for alt, er det noe som heter. Og nå er tiden kommet at vi tar farvel med en trofast traver gjennom de siste fem årene, Mario Matic. Mario har i løpet av tiden han har vært i ØIF Arendal, blitt en kjær spiller og person for folk i og rundt klubben. Mario har bidratt til mange gode kamper og seiere, han har stilt opp på arrangementer med samarbeidspartnere og frivillige, og alltid har han hatt et smil på lur. Klubben ønsker å takke Mario Matic for det arbeidet han har lagt ned i klubben, og vi ønsker han masse lykke til videre i karrieren og livet for øvrig. Vi vil også benytte anledningen til å gratulere med plass i bruttotroppen til OL.

Mario har sendt denne hilsenen til alle med hjerte for ØIF Arendal;

Hei kjære ØIF tilskuere. Fem år er gått siden jeg signerte for ØIF. Skal innrømme at jeg IKKE var veldig fan av ØIF, før jeg signerte. Det var alltid intense kamper mot usympatiske Eirik Heia og Sondre Paulsen (de syntes nok verre om meg). Alltid en irriterende god Josip, og jeg fikk jo noen smeller av Kenny opp gjennom årene.

Men det gikk ikke mange timer før «kollektivet» opp i Myra fastslo at Eirik og Sondre var faktisk ganske hyggelige folk. Visst vi ikke teller fotballoppvarmingen, så var de to alltid med et smil rundt munnen på hver eneste trening. De to gikk vel så langt som å si at jeg var den beste fotballkeeperen i ØIFs historie, noe jeg ikke liker å snakke om, siden jeg heller vil la folk dømme enn at jeg skal snakke om meg selv.

I dag er kontrakten min med ØIF over, og jeg står igjen med fem innholdsrike år. Vi har hatt oppturer og nedturer. På fem år har vi hatt fire forskjellige hovedtrenere, tre assistenttrenere. Men alle disse trenerne har tatt medalje, noe jeg er utrolig stolt over! Jeg har selvfølgelig lyst til å gi en takk til Marinko, Luka, Åsmund, André, Kristian, og Heine.

Men det mest spesielle i ØIF er de frivillige. Energien til den gjengen står det respekt av. Alt fra flyttehjelp til læreren av alle lærere Helge Parnemann. En ekstra takk går til Roger, Atle, Tore, Trygve, Per Egil og Peder Brannmann som alltid har noe lurt å fortelle deg på hver bidige trening.

De beste minnene har jeg definitivt fra garderobe 4. Grønn sone som vi kaller det, savner jeg allerede. Jeg har fått veldig mange venner for livet, og enda mer håndballvenner!

Til slutt så vil jeg takke Svermen! Dere sammen med de frivillige gjør det unikt å være en ØIF Arendal spiller. En gjeng som stiller på kamp alt i fra Trondheim, Bergen, Nantes og hvor enn vi måtte ende opp med å spille. Lederen for Svermen så jeg for første gang i 2012. Har ikke fortalt dette til Jørn, men første gang jeg så Jørn tenkte jeg han ikke var helt frisk i hodet. Maling i trynet, ropte alltid noe jeg ikke forsto og bare virket veldig rar. Syv år etter, hadde jeg ikke endret mening for å si det sånn. Da jeg kom første dag på jobb i ØIF, skulle jeg teste noen klær på Harebakkensenteret. Jeg skulle bli kjørt fra Sør-Amfi til Harebakken. Av alle folk som skulle kjøre meg var det Jørn da… Jeg tenkte jo i all verden har denne mannen billappen??? Svettet som aldri før, og holdt meg godt fast i bilen. Bilturen gikk knirkende fint den, og ikke bare fant jeg ut at Jørn er normal, men også er han et fantastisk menneske som alle kan se opp til, som aldri stopper og smile! 

Tusen takk til alle jeg har blitt kjent med gjennom fem fantastiske år! Kommer til å heie og følge med på ØIF fremover! For dere som lurer på hvor ferden går videre, så vet ikke jeg heller det enda. Ønsker dere alle en god sommer!

Alle oss i og rundt ØIF Arendal ønsker Mario en riktig god sommer og lykke til videre på ferden!!

Bildegalleri fra Mario Matic sin tid i ØIF Arendal