ERES: – Det vil være i hjertet mitt for alltid! – ØIF Arendal

ERES: – Det vil være i hjertet mitt for alltid!

Ivan Eres ble takket av som ØIF Arendal-spiller etter siste kamp i sesongen. Vi tok en prat med ham om hans tid i klubben, minnene han tar med seg, og hva fremtiden kan bringe.

Når vi spør om høydepunktet i løpet av hans tre år med ØIF Arendal, er Eres tydelig:

– Kvartfinalen mot Runar i NM i fjor. Veldig spesiell kamp, vi følte litt på presset for Final8 i Arendal. Vi hadde en sesong hvor vi slet mye med skader, men i den kampen presterte vi et veldig godt resultat. Det er mange minner, men det er det beste. Og derbyene mot Kristiansand, selvfølgelig, forteller Eres.

Eres forteller også om hva han har lært i løpet av tiden i klubben:

– Jeg tar med meg mange ting. Jeg plukket opp nye kulturer. Lærte om mye raskere håndball, noe som er viktig og som jeg vil ta med meg. Jeg møtte også mange hyggelige mennesker. Jeg møtte venner for livet. Folk rundt klubben, de frivillige, byen. Du blir gjenkjent i byen. Det vil være i hjertet mitt for alltid, forteller Eres.

Ivan Eres i kjent stil. Foto May Elin Aunli

Nå venter Romania for Ivan, og når det gjelder fremtiden, har Eres klare mål

– En god sesong i Romania. Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men selvfølgelig er målet mitt fortsatt å være i de høyeste ligaene. Spille over hele verden og ta med meg erfaringer. Hovedmålet er å utvikle meg selv steg for steg. Og være den beste versjonen av meg selv. Litt etter litt og kanskje en dag være på den beste scenen i håndball, sier Eres

Hvordan har forholdet til lagkameratene dine vært?

– Det har vært bra. I løpet av disse tre årene har spillere kommet og gått. Jeg har møtt noen flotte mennesker. Venner for livet. Jeg kan ringe dem når som helst for alt, forteller Eres stolt.

Når vi spør hva han vil savne mest med ØIF Arendal og byen, svarer han:

– Definitivt. Jeg har fått en rutine når du bor på samme sted i tre år. Møtt mange mennesker. Kjæresten min var her med meg, og vi vil savne Arendal som by. En vakker by. Vi likte virkelig å bo her, avslutter Eres.

ØIF Arendal takker Ivan Eres for innsatsen han har lagt ned i klubben de siste tre årene og ønsker ham masse lykke til videre i karrieren.