STØTTE – En ny og enkel måte å støtte ØIF Arendal på – ØIF Arendal

STØTTE – En ny og enkel måte å støtte ØIF Arendal på

I en tid hvor idretten sliter med ettervirkningene av pandemien, har Støtte AS lansert en ny app som forenkler innsamling av midler til idrettslag og organisasjoner. Med appen Støtte kan du nå enkelt donere til ØIF Arendal hver gang du bruker kortet ditt.

Hvordan Fungerer Støtte-appen?

Appen Støtte er utviklet for å gjøre det enklere å støtte formål du bryr deg om. Når du laster ned appen, kan du registrere et beløp du ønsker å donere til ØIF Arendal hver gang du bruker kortet ditt. Dette beløpet kan være 2, 3, 4, 5 kroner, så lite at du knapt merker det, men samlet vil disse små donasjonene utgjøre en stor forskjell for klubben.

Dedikasjon til Idrett og Veldedighet

Støtte AS består av et dedikert team som alle har en stor lidenskap for idrett og veldedighet. Vår misjon er å gjøre innsamling av midler enklere, samtidig som vi ønsker å øke bidragene tilbake til den enkelte organisasjon. Ved å samarbeide med Norges Idrettsforbund, har vi skapt en løsning som både er brukervennlig og effektiv.

En Hjelpende Hånd i Tøffe Tider

Pandemien har satt dype spor i idretten, med frafall og et stramt sponsormarked som noen av de største utfordringene. Norske idrettslag og organisasjoner er nå på jakt etter alternative inntektskilder, og Støtte-appen representerer en moderne løsning på dette problemet.

Fordelene med Støtte-appen

Enkel Donasjon: Du kan enkelt bestemme hvor mye du vil donere, når du velger ØIF Arendal, vil vi motta et kronebeløp du har valgt, hver gang du bruker kortet ditt.

Små Beløp, Stor Forskjell: Beløpet du donerer hver gang du bruker kortet ditt er så lite at du knapt merker det, men for oss utgjør det en stor forskjell.

Stabil Økonomi: Denne formen for kronerulling sikrer et økonomisk stabilt grunnlag for ØIF Arendal og gir oss mulighet til å satse videre.

Støtte Sitt Motto

Vi lever etter mottoet: «Gi litt og titt, du merker det så vidt!» Denne enkle, men effektive metoden for innsamling gjør det mulig for alle å bidra til ØIF Arendals fremtid.

Last Ned Støtte-appen i Dag

Bli en del av bevegelsen som hjelper ØIF Arendal med å overkomme utfordringene etter pandemien. Last ned Støtte-appen for ios eller Android i dag, velg beløp du vil donere, skriv inn vårt org.nr. 994342797 og begynn å donere hver gang du bruker kortet ditt. Sammen kan vi gjøre en stor forskjell med små bidrag.