Første helgen med sesongkortsalget åpent – BRUK HELGEN FORNUFTIG OG KJØP SESONGKORT – ØIF Arendal

Første helgen med sesongkortsalget åpent – BRUK HELGEN FORNUFTIG OG KJØP SESONGKORT

Onsdag denne uken åpnet ØIF Arendal sesongkortsalget for 2024/2025 sesongen, det betyr at dette er første helgen sesongkortsalget er åpent. I seg selv er ikke dette den store nyheten, men det faktum at det allerede er en del som har kjøpt seg plass til kommende sesongs spenning i Sparebanken Sør Amfi. Benytt helgen til å gjøre det samme som dem.

Kommende sesong blir en sesong der vi skal stifte bekjentskap med flere nye spillere. Hisøygutten Magnus Langeland kommer fra Kolstad, mens en annen vi skal bli kjent med er svenske Adrian Hesslekrans, som kommer fra Lugi. Videre kommer det to gutter med danskebåten eller norskebåden som de kjenner den best som. Fra KIF Kolding kommer ungguttene Pelle Boesen og Mikkel Lund. I tillegg kommer Simen Westby Johansen fra Bækkelaget og Aleksander Løke Gautestad fra Runar.

Så er du klar for å bli kjent med alle disse nye guttene, og samtidig ser frem til Dagur sine hurtige kontringer, Juri sine ville redninger, William sine skudd eller kanskje Sondre sin krig inne på linja? – Ja, da er det bare å finne frem telefonen eller datamaskinen og kjøpe sesongkort i dag.

SLIK GJØR DU DET

Last ned ØIF Arendal appen (anbefales) og registrer deg, har du appen allerede er det bare å logge inn. (Du kan også gå inn på oifarendal.no og kjøpe sesongkort der!)

Gå til «kjøp sesongkort» og velg hvilket felt du vil sitte. Det er mulig å kjøpe sesongkort på felt B2, B3 og C. På felt C er det faste plasser, mens B2 og B3 har free seating. Dersom du allikevel ønsker å ha din faste plass på felt B2 på kampene, MÅ du kjøpe sesongkort før 21. juni. Da kan du sende en e-post til mrj@oifarendal.no med hvilken rad og sete du ønsker, etter at du har gjennomført kjøpet.

De som eventuelt har hatt sesongkort på A1 tidligere, kan nå kjøpe sesongkort på et av C feltene og allikevel få mulighet til å sitte på A1 i de kampene dette feltet er åpent.Med et sesongkort i lomma, er du alltid klar til å få med deg spenningen som skjer i norsk serie- og cupspill hjemme i Sør Amfi. Du får i tillegg rabatt på kjøp av E-cupbilletter og VIP-billetter.

HUSK! Vi har gode familiepriser på sesongkort også!!

Så ikke vent – kjøp sesongkort i dag!!