NÅ ÅPNER SESONGKORTSALGET FOR 24/25 SESONGEN – Du sparer kr. 1 000,- – ØIF Arendal

NÅ ÅPNER SESONGKORTSALGET FOR 24/25 SESONGEN – Du sparer kr. 1 000,-

ØIF Arendal åpner sesongkortsalget for håndballsesongen 2024/2025 onsdag 4. juni kl. 12.00, og det er store besparelser å hente for de som ønsker å sikre seg plass til alle hjemmekampene. Ved å kjøpe sesongkort sparer man omkring 1000 kroner sammenlignet med å kjøpe billetter enkeltvis.

Sesongkortet gjelder for alle kampene i serien og den norske cupen frem til og med en eventuell semifinale, samt sluttspillet. Dette gir håndballfans muligheten til å oppleve spenningen og støtten til laget gjennom hele sesongen.

E-CUP I EN KREVENDE TID

ØIF Arendal skal tross krevende tider økonomisk, delta i E-cup kommende sesong. E-cup i håndball er ikke som i fotball der man får økonomisk gevinst av å kvalifisere seg. I stede er det knyttet store kostnader for hver runde, noe som gjør at klubben er nødt til å ta inngangspenger for alle på E-cup rundene. Sesongkortet er derfor ikke gjeldende på disse kampene, men innehavere av sesongkort vil få tilbud om reduserte priser på E-cup billetter. Dette er en ekstra fordel for de mest dedikerte supporterne som ønsker å følge laget også på den internasjonale scenen.

Klubben oppfordrer alle supportere til å sikre seg sesongkort tidlig, da etterspørselen er stor og fordelene mange. «Å ha sesongkort gir ikke bare økonomiske fordeler, men også en følelse av tilhørighet og støtte til laget vårt,» sier ØIF Arendals billett team. «Vi ser frem til en spennende sesong med mange høydepunkter, både nasjonalt og internasjonalt.»

Sesongkortene vil være tilgjengelige for kjøp fra og med onsdag 5 juni kl. 12.00 i ØIF appen og på klubbens offisielle nettside. ØIF Arendal ser frem til å fylle tribunen med entusiastiske supportere og skape en fantastisk atmosfære i Sør Amfi gjennom hele sesongen.

Bli med å skape magisk stemning i Sparebanken Sør Amfi!! Foto: Helge N. Olsen

I ÅR KAN DU KJØPE DEG PLASS PÅ VIP!! KJØP SESONGKORT OG BLI MED I TREKNINGEN AV 2 VIP PLASSER.

Alle som kjøper sesongkort innen 21. juni, er med i trekningen av 2 plasser på VIP under den første hjemmekampen i E-cup kommende sesong. Dersom du ikke er den heldige som vinner disse to plassene, kan du allikevel kjøpe deg plass på VIP under E-cup eller på vanlige serie- og cupkamper. Vi setter av 20 plasser på hver hjemmekamp for salg til de som har lyst på en annerledes kampopplevelse. Det kan være at noen fyller år og at man vil feire dette, eller man bare har lyst til å kjenne på VIP følelsen. VIP billetter kan kjøpes ved å kontakte administrasjonen. Prisen vil ligge på kr. 500,- for voksne og inkluderer VIP-middag og kampbillett.

NYTT AV ÅRET

Kommende sesong vil det KUN være mulig å kjøpe sesongkort på feltene B2, B3 og C. Felt B2 og B3 vil ha free seating, som betyr at man setter seg der det er plass og at man ikke kan velge et fast sete. Grunnen til at vi har valg denne løsningen er av praktiske årsaker, samt at mange har ytret ønske om å kunne sitte sammen med folk de kjenner, som har kjøpt billett på ulik tid. På de fleste kamper vil A seksjonene være stengt for publikum, bortsett fra feltet for samarbeidspartnere, som vil være åpent på alle kamper i norsk liga og cup.

DU KAN ALLIKEVEL VELGE DIN FASTE PLASS

Alle som kjøper sesongkort innen 21. juni 2024, får mulighet til å velge sin faste plass på tribunen. Denne plassen vil gjelde alle kamper gjennom hele sesongen som du har billett til. Det betyr at dersom du kjøper billett til E-cup kamp, vil du allikevel ha din faste plass, selv om ikke sesongkortet gjelder disse kampene. Etter fristen vil man ikke kunne velge sete, kun seksjon.

Hvordan kjøpe sesongkort med fast plass:

Logg inn i appen eller besøk ØIF Arendals offisielle nettside.

Velg «Sesongkort 24/25».

Følg instruksjonene for å fullføre kjøpet.

Når du har kjøpt sesongkortet kontakter du oss og oppgir hvilke(t) sete du ønsker reservert. Når vi har bekreftet reservasjonen, er setet ditt. (Gjelder frem t.o.m 21. juni 2024.)

Kjøper du sesongkort uten fast seteplass, trenger du ikke gjøre noe mer etter at kjøpet er bekreftet.

Kontaktinformasjon:

For ytterligere informasjon og registrering av seter, vennligst kontakt ØIF Arendal på mrj@oifarendal.no eller besøk vår nettside www.oifarendal.no.