TEAM GRILL UOFFISIELLE NORGESMESTERE I HÅNDBALLGOLF, da ØIF Arendal arrangerte sommeravslutning. – ØIF Arendal

TEAM GRILL UOFFISIELLE NORGESMESTERE I HÅNDBALLGOLF, da ØIF Arendal arrangerte sommeravslutning.

ØIF Arendal arrangerte en strålende sommeravslutning med et uoffisielt Norgesmesterskap i håndballgolf på Arendal og Omegn Golfklubb på Næs. Dagen var fylt med spenning, moro og vennlig konkurranse, der 9 flighter kjempet om å bli Norgesmester i håndballgolf.

Gjennomgang av reglene før start.

Jevnt Spill og Omspill for Å Kåre Vinneren

Konkurransen var jevn og intens, og det var nødvendig med omspill for å kåre en vinner. Etter runden med håndballgolf ble det arrangert grilling, hvor spillerne, samarbeidspartnere og frivillige kunne kose seg med god mat og hyggelig selskap.

Spillernes Sesongquiz

En annen høyt verdsatt aktivitet var spillernes sesongquiz. Laget bestående av Kristijan, Mario, Josip og Laurits viste seg som det beste laget gjennom sesongen. Dermed ble en muntlig quiz avholdt for å kåre årets quizmester i en spennende utslagskonkurranse. Mario og Laurits sto igjen som de to siste deltakerne, og etter tre ekstraspørsmål kunne den regjerende mesteren Mario nok en gang heve pokalen.

Regjerende quizmester, Mario Matic kunne også denne sesongen heve trofeet.

Resultater fra Håndballgolfen

I det uoffisielle Norgesmesterskapet i håndballgolf ble resultatene som følger:

Bronse: Team Sørensen Eiendom

Sølv: Team Fyra

Gull: Team Grill

Sondre kastet «Hole in one»

Som en historisk begivenhet, klarte Sondre Gjerdalen å kaste en «hole in one», og fikk med dette en utmerkelse.

En Minneverdig Dag

Alle deltakerne var enige om at dette var en super dag på Arendal og Omegn Golfklubb. Arrangementet ga både spillere, samarbeidspartnere og frivillige en flott opplevelse, og satte en perfekt slutt på den gode sesongen for ØIF Arendal, der 3. plass i serien var en positiv overraskelse. Spillerne representert ved kaptein Josip Vidovic overrakte også en gave og takk til de tre som sørger for at guttene alltid har de beste forhold når de trener og spiller kamper. De tre er Atle Evensen, Roger Handaa (ikke til stede) og Tore Knutsen.

Tore Knutsen (tv), Josip Vidovic og Atle Evensen. (Roger Handaa var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Med en vellykket sommeravslutning som denne, ser vi allerede frem til neste års begivenheter, som serie-, cup- og e-cupspill og håper på enda flere spennende øyeblikk og gode minner.

Se bildeserien fra sommeravslutningen her;