LARSON: – Det er noe jeg er stolt av! – ØIF Arendal
03 April 2024

LARSON: – Det er noe jeg er stolt av!

Tidligere i dag ble Mathias Larson stemt frem som årets midtre bakspiller i REMA 1000-ligaen 2023/24. Dansken, som til tider har vært en magiker på banen, hadde følgende å si:

– Det er noe jeg er stolt av denne sesongen. Det er noe man skal være stolt over, men det er vi som lag som har prestert utrolig godt, og det er det jeg kommer til å tenke på, når jeg tenker tilbake sesongen som har vært, forteller Mathias.

Mathias Larson har herjet på banen.

Mathias understreker at det er flere av hans lagkompiser som har del i denne prisen.

– Det er mange som har en del av denne prisen, alle på laget har like mye del av dette. Det skal selvfølgelig kåres et all star lag og en beste på posisjoner, men det er det vi har prestert som lag som er viktigst, avslutter Mathias.

Vi gratulerer Mathias Larson med prisen for årets midtre bakspiller!