ÅRETS LAG: ØIF Arendal med 3 spillere på årets lag! – ØIF Arendal
logo

ÅRETS LAG: ØIF Arendal med 3 spillere på årets lag!

Den siste perioden har spillere blitt annonsert til årets spiller i deres ulike posisjoner, stemt frem av spillere og trenere i REMA 1000-ligaen. Nå er hele laget klart, og som tidligere meldt er tre spillere fra ØIF Arendal med på årets lag!

Først ble Sondre Gjerdalen stemt frem som årets linjespiller. Linjespilleren som kom til ØIF Arendal foran denne sesongen, har levert en fantastisk sesong både for ØIF Arendal og rekruttlandslaget, og ble belønnet med uttak til A-landslagets samling nå tidligere i mai.

Sondre Gjerdalen avsluttet en god sesong med muligheten til å vise seg frem på landslaget.

Deretter ble vår lynving Dagur Gautason annonsert som årets venstrekantspiller. Islendingen fanget publikums oppmerksomhet allerede i sin første kamp for ØIF Arendal med sin glede, passion og hurtige spillestil.

Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen

I går Mathias Larson annonsert som årets midtre bakspiller. Mathias har levert kanskje tidenes sesong i norsk eliteserie, og har vært svært delaktig i ØIF Arendal sitt spill denne sesongen. Dansken, med over 200 mål denne sesongen, har vært en magiker på banen.

Mathias Larson i skuddavblikket. Foto: Helge N. Olsen

Resten av Årets lag 2023/2024:

Årets målvakt: Torbjørn Bergerud, Kolstad
Årets høyre kantspiller: Kasper Thorsen Lien, Elverum
Årets høyre bakspiller: Gabriel Setterblom, Kolstad
Årets midtre bakspiller: Mathias Rohde Larson, ØIF Arendal
Årets linjespiller: Sondre Gjerdalen, ØIF Arendal
Årets venstre bakspiller: Simen Lyse, Kolstad
Årets venstre kantspiller: Dagur Gautason, ØIF Arendal
Årets forsvarsspiller: Vetle Eck Aga, Kolstad

Vi er utrolig stolte av guttas prestasjoner denne sesongen, og ikke minst av hva hele laget har oppnådd.