GAUTASON: – Det er en ære å vinne en pris som dette! – ØIF Arendal
Fantastiske bilde tatt av Helge!

GAUTASON: – Det er en ære å vinne en pris som dette!

I går kveld ble nok en ØIF Arendal-spiller stemt frem av de andre spillerne i REMA 1000-ligaen som årets spiller på sin posisjon. Dagur Gautason er stemt frem som årets venstre kantspiller i REMA 1000-ligaen. Vi tok en prat med Dagur for å høre hans tanker rundt prisen som årets venstrekantspiller.

– Det er en ære å vinne en pris som dette, spesielt når det er mange gode venstrekanter i ligaen. Så jeg er både veldig beæret og glad for at spillerne og trenerne valgte meg som den beste, forteller Dagur.

Dette er din første sesong i den norske ligaen og med ØIF Arendal. Hva synes du om din første sesong?

– Jeg synes jeg hadde en veldig god sesong totalt sett. Jeg trente veldig hardt i fjor sommer, så jeg gikk inn i sesongen med høy selvtillit. Vi som lag hadde også en god sesong, selv om det ikke endte som vi ønsket, forteller Dagur om årets sesong.

Dagur Gautason har levert en fantastisk sesong i ØIF drakten, som nå er belønnet med prisen som årets venstre kantspiller

Hadde du denne prisen som et personlig mål for sesongen?

– Jeg hadde det ikke som et mål før sesongen startet, men da jeg spilte bra i de første kampene, satte jeg det som et mål å komme på sesongens lag, avslutter Dagur.

Vi gratulerer Dagur med prisen for årets venstrekantspiller!