GJERDALEN: – Det er stås å få denne tittelen! – ØIF Arendal
16 Des 2023 ØIF-Kolstad

GJERDALEN: – Det er stås å få denne tittelen!

I går kveld ble Sondre Gjerdalen kåret til årets linjespiller i REMA 1000-ligaen 2023/24. Vi tok en prat med Sondre for å høre hans tanker rundt utmerkelsen.

– Det føles veldig bra. Denne typen positiv oppmerksomhet er alltid veldig gøy, og det er klart at det er noe som jeg setter veldig høyt. Det er god konkurranse i denne serien, så det er selvfølgelig veldig stas å få den «tittelen», forteller Sondre.

Den første sesongen til Sondre i ØIF Arendal-drakta har vært svært imponerende. Han har imponert publikum med sitt tøffe forsvarsspill, råe angrepsspill og sitt engasjement.

Sondre Gjerdalen er kåret til årets linjespiller i REMA 1000-ligaen 2023/2024. Foto: Helge N. Olsen

– Den første sesongen har vært ekstremt moro. Selv om den ikke hadde den avslutningen vi kanskje hadde drømt om rent sportslig, så tror jeg alt i alt at vi skal være fornøyde med slik sesongen har gått, sier Sondre.

Sondre fortsetter: – Personlig har jeg hatt en veldig motiverende og utviklende sesong. Det har vært mange oppturer, både med ØIF, og nå etter hvert også med både rekrutt- og landslaget. Jeg kom til ØIF for å utvikle meg videre, og for å spille håndball på et enda høyere nivå, og det føler jeg absolutt at både jeg og vi som lag har lyktes med. Så håper jeg jo at både jeg og laget kan fortsette utviklingen inn i neste sesong, avslutter Sondre.

Vi gratulerer Sondre med prisen som årets linjespiller og gleder oss allerede til neste sesong.