ØIF ARENDAL MED VIKTIG BIDRAG PÅ KUNSTSILOENS ÅPNINGSDAG. – ØIF Arendal

ØIF ARENDAL MED VIKTIG BIDRAG PÅ KUNSTSILOENS ÅPNINGSDAG.

Lørdag 11. mai markerte en viktig dag for kunstinteresserte på Sørlandet, med åpningen av den nye kunstsiloen i Kristiansand. ØIF Arendal fikk forespørsel om en betalt dugnadsjobb i den forbindelse.

ØIF Arendal stilte med to vaktlag, bestående av seks personer i hvert team, som hadde ansvar for billettskanning på åpningsdagen. Fra tidlig formiddag til sen kveld sørget gruppene for en jevn og effektiv innslipp av besøkende. Hvert kvarter ble 200 besøkende sluppet inn, og med en konstant strøm av kunstinteresserte sørget ØIF Arendals frivillige for at alt gikk sømløst i billettkontrollen.

Kulturell Festdag

Kunstsiloen, som huser Oljefondssjef Nikolay Tangens omfattende kunstutstilling, tiltrakk seg et stort publikum på åpningsdagen. Utstillingen, kjent for sin mangfoldige samling av moderne kunst, var midtpunktet for dagen, men det var også mye annet å oppleve. I foajeen ble det arrangert konserter med lokale artister og kor, som skapte en livlig og festlig atmosfære.

Lokal Samarbeid

Samarbeidet mellom ØIF Arendal og Kunstsiloen er et godt eksempel på hvordan idrettslag kan bidra til lokale kulturarrangementer. Ved å stille med frivillige til å håndtere logistikken på en så stor åpningsdag, viste ØIF Arendal sitt samfunnsengasjement og sin evne til å bidra utenfor håndballbanen. Denne innsatsen ble satt stor pris på av både arrangørene og de besøkende.

Betydning for Klubben

Dugnadsjobben var ikke bare en mulighet for ØIF Arendal til å støtte et viktig kulturelt initiativ, men også en inntektskilde for klubben. Disse midlene vil bidra til å styrke klubbens økonomi og støtte deres fremtidige aktiviteter, både på og utenfor banen. Denne typen samarbeid viser hvordan sport og kultur kan gå hånd i hånd til gjensidig nytte.

En Dag å Minne

For de frivillige fra ØIF Arendal, var åpningsdagen på Kunstsiloen en opplevelse fylt med både hardt arbeid og glede. Muligheten til å være en del av en så betydningsfull begivenhet, og samtidig få oppleve kunsten og musikken, gjorde dagen minneverdig.

ØIF Arendal ønsker å fortsette som en viktig aktør i lokalsamfunnet, og deltakelsen i Kunstsiloens åpningsdag er et bevis på deres dedikasjon til å støtte og fremme både idrett og kultur på Sørlandet.